Aleksandar Jovičić
Alo!/Marko Metlaš
Aleksandar Jovičić

Alo!/Marko Metlaš

Aleksandar Jovičić, Foto: Alo!/Marko Metlaš

- Najoštrije osuđujem napade na porodicu predsednika Aleksandra Vučića i prljavu medijsku kampanju u kojoj lideri SzS koriste spinove i fabrikovane laži o sinu, majci i bratu Predsednika, ne bi li na taj način destabilizovali Aleksandra Vučića i njegovu politiku - rekao je član Predsedništva SNS Aleksandar Jovičić.

On je dodao da opozicija u Srbiji nema sa čime da parira predsedniku Vučiću, pa se služe podmuklim lažima.

- Sramotno je da umesto političkog programa, plana za ekonomski razvoj ili rešenja za južnu srpsku pokrajinu, Dragan Đilas, Boško Obradović i Vuk Jeremić nude laži o porodici Vučić. To je kukavički i podlo, na nivou sitnih intriga i spletkarenja i nikako nije model “političke borbe”.
Poručujem svima koji su na čelu tog nasilnog Saveza bez plana i programa, da se vlast ne osvaja nasiljem nad ženama, novinarima, lomljenjem i uništavanjem javne imovine, kao ni podmuklim lažima u plaćenim “medijima” kojima se blati sin i brat predsednika Srbije samo zato što su članovi porodice Vučić - istakao je on.

- Posebno bih na kraju poslao poruku Bošku Obradoviću da njega najviše treba da bude sramota od građana pre svega jer puna su mu usta tradicije i porodičnih vrednosti, a juriša na porodicu političkog protivnika jer na drugi način ne može, ne ume i nema sa čime da parira Aleksandru Vučiću - zaključio je Jovičić.