Aleksandar Marković
youtube printscreen
Aleksandar Marković

youtube printscreen

Aleksandar Marković, Foto: youtube printscreen

 

Građani Srbije imali su tokom prethodnih dana priliku da se uvere da postoje pokušaji da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić i njegova porodica diskredituju i da se protiv njih sprovodi posebno pripremljen "psihološki pritisak" kako bi predsednik popustio u svojim namerama i ciljevima da od Srbije stvori bolju i nenasilnu državu.

ĐUKANOVIĆ OŠTRO OSUDIO NAPAD NA VUČIĆA I NJEGOVE BLIŽNJE "Namerno mu kriminalizuju porodicu, udaraju u najmilije čistim lažima"

U javnosti je uveliko počela da se sprovodi kampanja protiv predsednika Srbije i njegove porodice, a jasan dokaz toga je naslovna strana nedeljnika NIN, koji je bez ikakvih dokaza, krenuo da satanizuje Andreja Vučića.

MILENKO JOVANOV O NAPADU NA PORODICU PREDESDNIKA SRBIJE Nema člana porodice Vučić koji nije provlačen kroz medijsko blato i vređan

U tekstu pod nazivom "Veliki brat" recikliraju se i ukrug vrte stare klevete i lažne optužbe, što samo dokazuje jasnu nameru da se kriminalizuje predsednikov brat. NIN je objavio i "Ispovest insajdera", bivšeg predsednika opštine Alibunar Predraga Belića, koji napada Andreja Vučića.

Povodom ovakve kampanje, oglasio se i narodni poslanik Aleksandar Marković koji je rekao da ti pritisci i klevete dolaze iz redova opozicije koji se plasiranjem lažnih optužbi bave svakoga dana.

Orlić: Ozloglašeni kartel bivšeg režima udara namerno na Vučićeve najmilije

- Taj psihološki rat protiv Aleksandra Vučića je uveliko u toku. Svedoci smo da iz "opozicione kuhinje" godinama pristižu najmonstruoznije laži usmerene protiv Vučića, članova Vučićeve porodice i ljudi iz najbližeg okruženja. Te laži se svakodnevno lansiraju upravo preko štampanih i elektronskih medija koji su najglasniji u žalbama kako postoji nekakva medijska cenzura i medijski mrak. Nekad mi se čini da novine poput NiN-a, Vremena, Nedeljnika, Danasa, ali i neke televizije, npr. N1, imaju samo jedan zadatak, a to je: po svaku cenu pokušati da se diskredituje Aleksandar Vučić - rekao je Marković i dodao:

LUKA PETROVIĆ O NAPADIMA NA VUČIĆEVU PORODICU "Pristojna, moderna i odgovorna Srbija će uvek biti uz našeg predsednika"

- Setimo se svih onih laži još iz doba majskih poplava iz 2014. godine. Setimo se koliko navodnih firmi i preduzeća su pokušali da dovedu u vezu sa Andrejem Vučićem. Setimo se svih ostalih laži i tzv. afera koje su izmislili kada je reč o predsednikovoj porodici i okruženju. Te njihove "afere" po pravilu traju neko kratko vreme. Zatim zaborave na njih, pa ubrzo izmisle nove. Sve je to osmišljeno sa ciljem urušavanja rejtinga Aleksandra Vučića i SNS-a, ali im, na sreću, nije pošlo za rukom - rekao je poslanik Aleksandar Marković.

MILOŠ VUČEVIĆ O NAPADIMA NA VUČIĆEVU PORODICU: Džaba vam sve laži, pretnje i klevete. Nećete oslabiti predsednika Aleksandra Vučića da se bori za Srbiju

Inače, na meti bezočnih napada u više navrata našao se i predsednikov sin Danilo. Prvo je portal "Krik" prošle godine objavio kako je Danilo navodno deo ekipe navijača sa povelikim dosijeima, a sve samo na osnovu fotografije na kojoj se vidi kako navija na utakmici Srbija - Kostarika na Mundijalu u Rusiji. Napad tu nije stao, pa je pre dva dana portal "Javno" objavio kako su Andrej Vučić i Predrag Mali pretučeni tokom parade ponosa 2014. jer su navodno išli da "izvlače Danila iz ekipe navijača "FK Rad".