Ivanka Tramp i Ivica Dačić
Privatna arhiva
Ivanka Tramp i Ivica Dačić

Privatna arhiva

Ivanka Tramp i Ivica Dačić, Foto: Privatna arhiva

Slika ćerke američkog predsednika Donalda Trampa Ivanke i šefa srpske diplomatije Ivice Dačića postala je planetarni hit.

Svi pričaju o tome kako je Ivanka bez brusa izašla pred prvog potpredsednika Vlade Srbije.

Za tili čas se ova slika proširila svetom, a na Internetu su osvanule razne šaljive interpretacije ove situacije. Svi pričaju o lepoti Ivanke Tramp i njenim grudima, jer je bez brushaltera došla na Ist River.

Kosovo je kamen spoticanja, neće ga prepustiti bez borbe - 2 velike sile kreću u rat bez milosti!

AUTOR: Tanjug/D.S. DATUM I VREME: 22.09.2019. 15:35 - 22.09.2019. 15:49 Zaratili ambasadori! Priština, Foto: EPA Nedavno reagovanje ruskog Ministarstva spoljnih poslova na izjavu ambasadora SAD u Srbiji o odličnim srpsko-američkim odnosima ukazuje da Moskva neće prepustiti poslednje ostatke uticaja na Balkanu bez borbe, što će nesumnjivo biti viđeno kao preteći tamni oblak nad lokalnim akterima u regionu, ocenjuje Jovan Kovačić u autorskom tekstu za Nju Jurop (New Europe).

Kažu da je tridesetosmogodišnji zet Donalda Trampa jedan od retkih koje budući predsednik SAD uvek sluša i dobrovoljno mu ostavlja svoj telefon da prima pozive. A to je, u Trampovu slučaju, potvrda slepog poverenja.

Pročitajte još:

Fotografija Dačića i Ivanke nastala je nakon generalne debate 74. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija na skupu na najvišem nivou na temu "Globalni poziv za zaštitu verskih sloboda", koji se održava u organizaciji SAD.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina