GO SNS BEOGRAD OŠTRO OSUĐUJE NAPADE NA PORODICU VUČIĆ "Svedoci smo da bolesnim umovima nije sveto ni pravilo da se ne diraju nevina deca jednog političara"

- Nedopustivo je, i za najoštriju osudu, primitivno i konstantno napadanje porodice, pa čak i dece, predsednika Vučića. Verujem da nije slučajno što je ta prljava hajka organizovana baš u danu kada se predsednik Vučić sastaje sa visokim svetskim zvaničnicima, i kada se bori za Srbiju. Monstruozno je što Đilas, Jeremić, fašista Obradović i novopečeni vulgarni političar Trifunović zloupotrebljavaju porodicu predsednika Vučića u svojoj prljavoj političkoj borbi - rekao je član Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke Aleksandar Savić.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/ Sava Radovanović

I član Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke dr Nenad Đorđević osudio je monstruozne napade na Vučićevu porodicu.

- U svoje lično ime, ali i svih članova Opštinskog odbora Vračar, najoštrije osuđujem sramne napade na porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. 

U trenucima dok se Aleksandar Vučić svom snagom bori za bolju budućnost naše države i svih njenih građana, pojedini opozicioni lideri vode sramnu kampanju protiv nedužne porodice.
Jedno od najgorih mogućih napada je kada se lažno i zlonamerno piše o najbližim članovina porodice bilo kog čoveka.

- U ovom slučaju svedoci smo da bolesnim umovima nije ni sveto pravilo da se ne diraju nevina deca jednog političara. Nadam se da će nadležni organi adekvatno reagovati i da će javnost osuditi ovu sramnu kampanju koja se danima vodi protiv porodice predsednika Srbije - rekao je Đorđević.

Brutalne napade je osudio i član Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke
Nemanja Manjak.

- Poručujem Đilasu, Jeremiću, fašisti Obradoviću i Trifunoviću, da im nedostatak ideje i odsustvo podrške građana, ne daje za pravo da lažu o porodici Vučić i da hajka protiv majke, dece i brata Aleksandra Vučića nije način političke borbe. Medijsko iživljavanje protiv porodice Vučić je za svaku osudu, ali verujem da će se naš predsednik izdići iznad situacije i da će, kao i svaki put do sada, izboriti najbolje za Srbiju u razgovorima sa visokim svetskim zvaničnicima - istakao je Manjak.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi