Aleksandar Vučić
Tanjug/Dimitrije Goll
Aleksandar Vučić

Tanjug/Dimitrije Goll

Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Prvo je specijalni tužilac iz Prištine Sulj Hodžaj potvrdio ono što je predsednik mesecima govorio, da Priština nema ni jedan opipljiv dokaz kada je istraga o ubistvu Olivera Ivanovića u pitanju, a zatim je danas iz Kosovske Mitrovice stigla je još jedna potvrda za sve ono što je predsednik Srbije rekao juče u Beogradu.

Pročitajte još:

Naime, predsednik Vučić je između ostalog rekao da su Priština i njihovi politički mentori angažovali u celom regionu agenturnu i saradničku mrežu u medijskoj, političkoj i verskoj sferi, kako bi se Srbija i njeno rukovodstvo predstavilo ključnim krivcem za sve!

Da dokaže da je Vučić rekao istinu od reči do reči postarao se već danas portal Kossev, koji je objavio intervju na srpskom jeziku sa Ramušom Haradinajem, koji je svu krivicu svalio na Beograd, predsednika Vučića i ceo srpski državni vrh.

Ramuš Haradinaj

Printscreen/KoSSev

Ramuš Haradinaj, Foto: Printscreen/KoSSev
Kosovo

Printscreen/KoSSev

Kosovo, Foto: Printscreen/KoSSev

Neverovatno je da Haradinaj dobija prostor u srpskim medijima i da ima praktično promotivni termin za pljuvanje po Srbiji i za promociju nezavisnog Kosova, ali nije ni čudo s obzirom na to iz kojih se izvora finansira pomenuti portal.