Suzana Vasiljević
Instagram printscreen
Suzana Vasiljević

Instagram printscreen

Suzana Vasiljević, Foto: Instagram printscreen

Kada pogledate srpske političarke i ostale žene prisutne na javnoj sceni, jasno je da vode računa o modi, garderobi, obući i frizurama, te se trude da izgrade stil. Ponekad se čini da se takmiče, ali jedna od njih se definitivno izdvaja u odnosu na ostale. 

Uvek iznenadi odevnim komadima i smelim i atraktivnim kombinacijama. Ljubiteljke mode redovno iščekuju da se ona pojavi, da vide šta je obukla, a onda se njeno odevanje komentariše, a zbog posebnosti, novu toaletu primećuju čak i oni koji su na to indiferenti.

Poslednje dve, tri godine uglavnom je nosila ravnu, komforniju obuću, često i patike, međutim, danas je sve iznenadila cipelama, koje su spektakularne, a poznavaocima mode itekako poznate.

Detalj koji je nije mogao ostati nezapažen jeste smeo odabir obuće. Pomalo ekstravagantne cipele, ali, ipak, elegantne, sa velikom šnalom i štiklom koja se od sredine na dole piramidalno širi, jasan su dokaz da predsednikova savetnica prati modne trendove i da se ističe svojim jedinstvenim stilom.

Pročitajte: