Stefanović: Demaskirana lažna briga opozicije, ne prezaju ni od čega da dođu do fotelje

Tanjug/Alo.rs/M.Ž. | vesti 2019-01-13 18:13:45 2019-01-13 18:13:45

Skandalozna izjava jednog od vođa Saveza za Srbiju Željka Veselinovića, koji brutalno vređa Milenu Ivanović, predstavlja nastavak Ðilasove, Jeremićeve i Obradovićeve politike nasilja nad ženama, izjavio je danas član Predsedništva SNS i ministar u Vladi Srbije Nebojša Stefanović

Tanjug

- Posle poziva na silovanje Ane Brnabić, danas je njegova meta supruga pokojnog Olivera Ivanovića, koju Veselinović naziva đavolom, satanizuje je u svakom smislu i širenjem ovakve patološke mržnje ugrožava njenu bezbednost - rekao je Stefanović.

Pročitajte još:

 

- Ovakvo ponašanje demaskira lažnu brigu za Olivera Ivanovića, koju usiljeno propagiraju Ðilas, Jeremić i Obradović. Oni pokazuju da im je u stvari stalo samo do fotelja, a da se u toj borbi neće libiti ni od najvulgarnijih uvreda, mržnje i nasilja - naglasio je Stefanović.

 

Veselinović je ranije na tviteru objavio da Oliveru "pored ovakve žene" neprijatelj nije bio potreban, dodajući da je, kako je naveo, "žena đavo" ona koja nakon ubistva muža "đuska po beogradskim klubovima" i "ne dođe na godišnji parastos".

Expand player
Pogledajte više