Stefanović: Bezbednost u Vrnjačkoj Banji na izuzetno visokom nivou!

Stefanović se danas sastao i sa predsednikom opštine Bobanom Đurovićem

Nebojša Stefanović
Nebojša Stefanović, Foto: MUP

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović ocenio je danas, prilikom posete Policijskoj stanici Vrnjačka Banja, da je bezbednost u ovoj opštini na izuzetno visokom nivou.

Cela Rusija bruji o ovoj izjavi predsednika Vučića!

AUTOR: Tanjug/D.S. DATUM I VREME: 22.11.2019. 15:31 On je naveo da je ponosan na činjenicu da je dobio orden Aleksandra Nevskog od Putina Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Predsedništvo * Predsednik Srbije bi trebalo da se sastane sa Vladimirom Putinom 4.

„Razgovarao sam sa policijskim službenicima o rekonstrukciji zgrade u kojoj su smešteni i policija i vatrogasci-spasioci, o novoj opremi i vozilima za pripadnike Sektora za vanredne situacije, ali i o svemu što možemo da uradimo da bezbednost bude očuvana, a usluge koje pružamo građanima budu što brže i kvalitetnije“ rekao je Stefanović.

Stefanović se danas sastao i sa predsednikom opštine Bobanom Đurovićem. On je istakao da Vlada i MUP imaju dobru saradnju sa ovom lokalnom samoupravom i da je na današnjem sastanku razmatrana mogućnost uvođenja video-nadzora koji bi pokrivao ključne saobraćajnice i škole.

„Država će se truditi da nastavi sa ulaganjem u putnu infrastrukturu i druge projekte, koji će omogućiti da stanovnici Vrnjačke Banje imaju još kvalitetniji život. Dobra ekonomska politika predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i Vlade daje rezultate i to je vidljivo i kroz privlačenje investicija u našu zemlju i kroz kvalitetniji život građana Srbije“ poručio je Stefanović.

 

BONUS VIDEO: Vučić o Beogradu na vodi, kako je san postao stvarnost

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi