Milan Lađević
Printskrin
Milan Lađević

Printskrin

Milan Lađević, Foto: Printskrin

* Novinar Krika pratio je ženu Predraga Malog

* Žena je bila u šetnji sa bebom Unom

* Zbog objavljivanja ove priče, glavnom uredniku Srpskog telegrafa stigle su pretnje smrću!

Glavni i odgovorni urednik portala Krik Stevan Dojčinović reagovao je na današnje gostovanje svog kolege Milana Lađevića, glavnog urednika Srpskog telegrafa, povodom priče u kojoj se otkriva kako Vučićevi protivnici sada udaraju i na bebe.

Dojčinović je u svom tvitu samo pomenuo o čemu je Lađević pričao, ali tu se našao i korisnik ove mreže koji je uredniku Srpskog telegrafa zapretio smrću!

Milan Lađević

Printskrin

Milan Lađević, Foto: Printskrin

- I ovo govedo pod ilovaču - napisao je tviteraš skriven na profilu na kojem nema nikakvih informacija o njemu ili njoj, a koji očigledno podržava napade na nedužne žene i decu.

Pretnje

Printscreen

Pretnje, Foto: Printscreen

Podsetimo, najnovija meta novinara Krika je šestomesečna beba Una Mali, čiju majku su istraživači Krika spopali nasred ulice i pratili je do ulaza u zgradu pokušavajući da dobiju materijal za priču protiv Vučićevih najbližih saradnika, konkretno brata Siniše Malog, ministra finansija Srbije.

Pročitajte još:

 

Nakon ovog pisanja, urednik Srpskog telegrafa gostovao je u jutarnjem programu TV Pink gde je otkrio pozadinu celog slučaja proganjanja jedne majke i njene bebe.

- Ovo se nikada u novinarstvu nije dešavalo. Čovek je presretao ženu na ulici i pitao: "Je l' ste vi majka?". Ja razumem razna pisanja medija, ali ovakvo ponašanje je nedopustivo. Nije problem da se piše o Siniši Malom, Predragu Malom, Aleksandru Vučiću, ali ako o tome postoji javni interes. Ovo što se radi je nenormalno, za to uhođenje je predviđena kazna zatvora. Milica i Una nisu javne ličnosti, a moram da napomenem da se portal Krik finansira sredstvima iz Evropske Unije. Da li se oni zalažu za ovakvu slobodu medija? Nemojte da uhodite ljude i napadate porodicu koja nema veze sa politikom. Ovo ne sme da se radi, mi ćemo kroz 24 sata objaviti identitet ovog momka - rekao je Lađević.

Bonus video

Ramuš Haradinaj će biti osuđen na doživotnu robiju