SKANDALOZNO! Ustaša Tompson UDARIO na Vučića!

E. A. | vesti 2018-07-10 13:25:18 2018-07-10 13:25:18

U crnom dresu hrvatske reprezentacije, koji neodoljivo asocira na uniformu ustaša iz Drugog svetskog rata, Marko Perković Tompson se pojavio u desničarskoj emisiji "Bujica" gde je naravno osuo paljbu po Srbima, i predsedniku Aleksandru Vučiću.

Printskrin

- U Hrvatskoj se nakon plasmana u polufinale oseća duh zajedništva, kao početkom devedesetih ili nakon "Oluje", ili kao kad su nam se vratili generali Gotovina i Markač. Što se tiče Srba, zaista me ne zanimaju šta slušaju ili da li su gledali ili nisu, to je meni nevažno. Vučić se sigurno prepoznao u pesmi "Bojna Čavoglave", jer je on jedan od četnika koji su huškali i borili se na drugoj strani. Za očekivati je da mu smetaju moje pesme - ispalio je Tompson.

Ustaški pevač se ovom prilikom požalio kako ima problema i u Hrvatskoj, jer mnogi, gle čuda, osporavaju njegove pesme, ali bi zato rado gostovao na Kosovu. 

 

TOMPSON: "Mi Hrvati smo jako tolerantni, možemo mnogo progutati"

Ustaški pevač je na kraju napomenuo da su "Hrvati što se tiče tolerancije, poznati kao tolerantan narod koji može gutati toliko da je neverovatno".

- Ako me pozovu, naravno. To je moja dužnost, s obzirom na to koliko tamo ima ljudi koji slušaju moje pesme - naglasio je Tompson koji je nagovestio da će 5. avgusta pevati u Glini.

U emisiji s njim je bio i Josip Šimunić, koji je naglasio da je u Rusiji, i on bi pevao Tompsonove pesme.

 

 

Expand player
Pogledajte više