Srbija Balkan komšije okruženje rat kosovo nato eu
Alo!
Srbija Balkan komšije okruženje rat kosovo nato eu

Alo!

Ilustracija: Alo!

Američki vojni časopis „Stars and strajps“ objavio je mapu lažne države Kosovo kojoj su pripojeni Preševo, Medveđa i Bujanovac, ali i Vranje, Novi Pazar, Bosilegrad, sve do bugarske granice!

Ovaj časopis se, inače, kao zvanično glasilo ministarstva odbrane SAD deli u američkim vojnim bazama širom sveta. Sagovornici smatraju da ovakve stvari nikako ne predstavljaju slučajnost, već osmišljenu provokaciju.

Bezbednosni stručnjak Dževad Galijašević ocenjuje da je u pitanju klasična pretnja Srbiji, jer Vašington dobro zna šta se dešava u Prištini.

Pročitajte još:

– Na ovaj način šalje se poruka Beogradu da može izgubiti i više od onoga što su Albanci već oteli. Američka geopolitička aktivnost i njeno delovanje na međunarodnom pravu predstavljaju klasično razbojništvo. Oni se ne mire sa gubitkom uticaja i opadanjem moći, pa više i ne skrivaju prave namere. To više nije ni demokratsko ni liberalno lice napredne države, već lice zle imperije u raspadu. Ovakvo ‘Kosovo’, koje predstavlja centar radikalnog islamizma i terorizma, slika je i prilika američke politike – podvlači Galijašević.

Komentari (6)

Jelena

22.12.2018 22:50

Mnogo toga bi oni hteli, ali nece uspeti da dobiju

Bane

22.12.2018 22:54

Šiptari ne smu ni na sever Kosova da dođu.

Ranko

22.12.2018 22:57

Svaki santimetar nase zemlje, poplocan je Srbskim kostima, ma ko god po njima gazio a nece do veka.Sve sto je nase, krvlju oteto bice vtaceno!!

Miloš

22.12.2018 23:01

Albanskoj agresiji se mora stati na put

Jura

23.12.2018 08:31

Molim vas, dostavite takve informacije političarima, vojnim analitičarima i vojnim stratezima i prestanite već jednom da ''palite narod'' i na taj način podstičete mlade na iseljavanje. U čijem interesu vi radite?

dr

23.12.2018 11:59

Сачекајте мало да Србија изгради аутопут Ниш - Приштина бит ће вам лакше и боље.