Protest Oliver Ivanović
Tanjug/Boki 23.01.
Oliver i Milena Ivanovic

Privatna arhiva

Oliver i Milena Ivanovic, Foto: Privatna arhiva

Sekretarica Olivera Ivanovića Silvana Arsović puštena je iz pritvora u policijskoj stanici u Prištini. Upravo je policijskim kolima vraćaju u Kosovsku Mitrovicu. Njen branilac Dobrica Lazić je potvrdio ovu informaciju. 

- Tužilac mi je rekao da nema dovoljno dokaza da bude zadržana u pritvoru. Rekao je da je neće danas saslušavati, pa je nisu ni dovodili u tužilaštvo i da će biti puštena na slobodu. Nije mi dao nikakav dokument o tome, već mi je sve kazao usmeno - kaže nam Lazić.

Pročitajte još:

- Ja sam posle toga obišao Silvanu u policijskoj stanici i sve to joj saopštio.

Lazić kaže da mu je Silvana ispričala da je jedva preživela noć u prištinskom pritvoru:

- Uplašena je, uplakana, nije ni spavala. Oliver joj je bio kao brat rođeni, teško je podnela njegovo ubistvo, a sad još da je osumnjiče da je pomagala ubicama.

Potpredsednica GI SDP i bliska Ivanovićeva saradnica Ksenija Božović kaže da Sivlana ne može još da se oporavi od šoka zbog Oliverove smrti:

- Ne znam kako će još i sve ovo preživeti. Igraju se sa ljudskim životima. Zbog brojnih incidenata i tenzija proteklih dana u Kosovsku Mitrovicu se uvukao strah. Kad padne mrak oko pola šest uveče u gradu je sablasno. Nikoga na ulici nema da prođe. Noćima ne spavamo, jer ne znamo šta će nas sutra sačekati.