LIDER RADIKALA U SKUPŠTINI OPLEO PO MINISTRIMA Šešelj: Zorana i Rasim su špijuni!

Stigao i neočekivani odgovor

Vojislav Šešelj
Vojislav Šešelj, Foto: Tanjug

* Lider SRS-a Vojislav Šešelj u Skupštini upozorio da je vlast neadekvatno reagovala na  špijunsku aferu

* On je iskoristio celu priču o špijunskom ratu i da napadne neke ministre u Vladi Srbije

* On je izneo tvrdnje da su ministri Zorana Mihajlović i Rasim Ljajić špijuni precizirajući i za koga tačno rade

Lider SRS-a Vojislav Šešelj juče je u Skupštini upozorio da je vlast neadekvatno reagovala na takozvanu špijunsku aferu i izašla s tim u javnost pre nego što je završena istraga, što bi, prema njegovom mišljenju, moglo da naruši odnose Srbije i Rusije. On je iskoristio celu priču o špijunskom ratu i da napadne neke ministre u Vladi Srbije, tvrdeći da su oni podjednako opasni kao i strani agenti...

Muk u Predsedništvu - "Imao sam samo jedno pitanje za naše ruske prijatelje! Harčenka sam pitao samo jednu stvar"

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 21.11.2019. 20:34 - 21.11.2019. 21:01 Obraća se javnosti! Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug Aleksandar Vučić nakon afere "ruski špijun" koja je uzdrmala srpsku javnost, otkrio je sve o snimku na kojem je prema navodima obaveštajnih službi, ruski obavšetajac i srpsku potpukovnik u penziji, odnosima Srbije i Rusije, ali i onome što je rekao ruskom ambasadoru u Srbiji, Aleksandru Bocan Harčenku.

 

- Brnabićeva kaže da je situacija vrlo ozbiljna. Pa pitam preti li rat ili bombardovanje i koju tajnu je naš oficir mogao da otkrije Rusima i ima li neka tajna koju ne znaju već i Rusi i Amerikanci - rekao je Šešelj i odgovarajući sam na to pitanje konstatovao da nema. On je istovremeno izneo tvrdnje da su ministri Zorana Mihajlović i Rasim Ljajić špijuni precizirajući i za koga tačno rade...

 

- Zorana Mihajlović radi za Amerikance, a Rasim Ljajić za Engleze, to znaju svi u državnom vrhu i o nekim temama koje su zaista važne razgovori se vode isključivo kada njih dvoje nisu tu.

Šef radikala juče je kazao i da je za Srbiju najbitnije da zadrži dobre odnose s Rusijom...

 

- Za mene je Srbija otadžbina, a Rusija majka. Za Srbiju sam spreman sutra da poginem, ali isto tako bih poginuo i za Rusiju - naveo je Šešelj.

Na Šešeljeve optužbe da radi za strance ministarka Zorana Mihajlović žestoko je uzvratila...

PREDSEDNIK VUČIĆ SAZIVA SAVET ZA NACIONALNU BEZBEDNOST Sve srpske službe alarmirane - U pitanju je opstanak zemlje!

- Kada vas čovek koji je nosio majice s likom Donalda Trampa, predsednika SAD, optuži da radite „za Amerikance“, onda jedno možete da se zapitate kakav je to haos u glavi tog čoveka! Jedini moj poslodavac su Srbija i njeni građani, a gospodinu Šešelju želim mir u glavi - kazala je ministarka za „Alo!“.

Rasim Ljajić se nije oglašavao ovim povodom.

Rus hteo da mu krave ne krepaju

Govoreći o špijunskoj aferi, Šešelj je juče rekao i da je možda „Rus želeo da kupi vagon za krave ili licencu za burek“.

- Možda je Rus hteo da kupi neki vagon da mu krave ne krepaju jer se očekuje sibirska zima u Rusiji. To je neka sitna lova, izgleda po sto evra da su novčanice, pa mu dođe oko 1.000 evra, šta je to toliko vredno? Možda je licencu za proizvodnju bureka prodao nekom neko - još se ne zna koji je to Srbin, ako je uopšte Srbin. Dajte da to naše službe ispitaju, osumnjičenog privedu i podnesu izveštaj, a onda u javnost da izađu s informacijom koja ne mora biti sveobuhvatna.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi