Vojislav Šešelj i Bratislav Živković
Marko Metlaš/Facebook
Vojislav Šešelj i Bratislav Živković

Marko Metlaš/Facebook

Vojislav Šešelj i Bratislav Živković, Foto: Marko Metlaš/Facebook

Lider SRS-a Vojislav Šešelj raskrinkao je Bratislava Živkovića, vođu Četničkog pokreta i poručio mu da je prevarant.

Tokom emisije „Tajne parova”, pale su teške reči između Šešelja i Živkovića.

- Ja želim da vam otkrijem istinu o jednom takmičaru, takozvani vođa Četničkog pokreta, Bratsilav, je jedan obični prevarant - rekao je lider radikala, a Živković je kao oparen ustao da odgovori.

PROČITAJTE JOŠ:

- Uz dužno poštovanje, ali mislim da ste vi doktore Šešelj, totalno neupućeni u celu situaciju koja se tiče mene i da nemate prava da pričate bilo šta - kazao je vođa Četničkog pokreta, a lider SRS-a mu je još žešće uzvratio.

- Ma kakvih osam ordenja i odlikovanja, pa to nije moguće, ovaj čovek vas sve laže, pritom se bavi sumnjivim poslovima, a on će sve razumeti kada mu kažem - plovka - kazao je Šešelj koji je u jednom trnutku vođu Četničkog pokreta upitao zašto ga zovu vojvoda Kikiriki.

Naime, Živković je ranije govorio protiv Šešelja i isticao da se razočarao u lidera radiakal zbog koalicije između SRS i SPS 1998. godine.

- 5. oktobra gde si bio? - upitao je Šešelj.

- Rušio sam režim! - odgovorio je Živković.

- Sve mi je jasno! A, što te zovu vojvoda Kikiriki? - nastavio je predsednik SRS.

- Ne znam da li ću moći da se odbranim, videću. Star sam i onemoćao, pitanje je šta će tu biti. Uplašio sam se, mnogo strepim od tog susreta, ali šta ću, moram otići u „Parove“, obećao sam - kazao nam je on.

 

Komentari (1)

Сараџогла

30.09.2018 18:05

Када би био ТВ дуел између мене старог Џолета и вајног доктора на фашизам Шешеља то би била ревија!Ја сам највећи непоштовалац лика и недела човека који је пропали политичар.Спао је да га има у ријалитијима па није ни за смејање?За сажаљевање је.Човек који је утекао у Хаг и тамо све чинио да што дуже остане.Никакав домаћин,супруг и отац.Шта би мојој комшиници Јадранки да се против Шешеља уда никада ми неће бити јасно?