PRVI PUT POSLE 3 MESECA Šešelj napustio svoju kuću u Batajnici da bi upozorio srpski narod: Preti nam velika opasnost!

Lider SRS-a Vojislav Šešelj izašao je jutros iz medijske ilegale i posle dužeg vremena pojavio se u jednoj televizijskoj emisiji.

Vojislav Šešelj
Vojislav Šešelj, Foto: Printscreen

* Vojislav Šešelj bio je gost jutarnje emisije Hepi televizije „Dobro jutro Srbijo!“

* Tom prilikom, pojasnio je kakav je položaj Srba u Bosni i Hercegovini

* Šešelj je govorio i o tome kakav oni uticaj imaju na Srpski narod

Kako je Alo.rs pisao, Šešelj celog leta nije mrdao iz Batajnice, a vreme je provodio uglavnom tako što je boravio u debeloj hladovini svog dvorišta tik pored bazena i pisao...

Niko ga, kaže, od kolega političara nije dovoljno izbacivao iz takta da bi poželeo da se oglasi na društvenim mrežama i ospe paljbu po njemu. Ipak, jutros je očigledno osetio potrebu da se oglasi u javnosti.

- Muhamed Hadžijahić je stvorio projekat Muslimanska nacija, a to su trebali komunisti da realizuju. Njima je plan bio da Srbi budu manjina. Muslimani su preuzimali oduvek sve poluge i bili krivi za svako dešavanje. Oni su oduvek pokušavali da vode prevare u životu i pokušavali da među Srbima i Hrvatima naprave razdor, tako ispada. Između popisa 1971 i 1981. pa između 1981. i 1991. godine, 240.000 Srba i 150.000 Hrvata se više iseljavalo nego naseljavalo - istakao je dr. Vojislav Šešelj.

SVE SU IH UBILI! EMITOVANO UŽIVO IZ PALATE BEOGRAD! Suze liju, Vučić jedva mogao da dođe do daha!

SMENILI ANU BRNABIĆ U PROGRAMU UŽIVO! Pevačica postavljena na mesto premijera Srbije! (FOTO)

Vojislav Šešelj
Vojislav Šešelj, Foto: Printscreen

On je dodao da su Musilmanski narodi preteća opasnost Srbima koji su naseljeni na teritoriji BIH i da moramo ostati dosledni sebi i svojoj veri, kako bismo mogli da opstanemo.

 

- Muslimanima je došlo vreme da preuzmu Bosnu i Hercegovinu, a to predstavlja najveću opasnost za Srbe na toj teritoriji. Muslimani najviše vole bogate Arape koji dolaze tamo, a migrante ne vole. Sarajevo je oduvek imalo dobre studentske domove. Ja sam kao student prodekan bio u prilici da obilazim te studentske domove i mogu reći da je to sasvim odlično za studentski život. Lično sam bio inicijator da se piše peticija da se oslobodi Alija Izetbegović, jer ne može čovek bit optužen zbog naobjavljenog teksta. Nikada se nisam sa njime video, ali znam da je on bio dosta uticajni tip na svim stranama - istakao je Šešelj za jutarnji program Hepi televizije.

MALI U OBILASKU ZAVRŠNIH RADOVA Lepa vest za zaposlene u susednim opštinama: Važna saobraćajnica će biti gotova u narednim danima (FOTO)

ŠEŠELJ JE UPRAVO OKUPIO NA HILJADE LJUDI Kreću na izvršitelje!

VUČIĆ EKSKLUZIVNO ZA ALO.RS! Izneo sam plan za Kosovo! Đinđić je zbog ovoga bio sasečen u korenu!

Znao sve, a dva dana ćutao o nasilju u školskom dvorištu!

AUTOR: N. Marić DATUM I VREME: 17.09.2019. 07:00 Reagovalo Ministarstvo prosvete Maltretiranje devojčice, Foto: Printscreen * Direktor Srednje škole "Barajevo" znao za vršnjačko nasilje u dvorištu ove škole * Posle policije stigla i prosvetna inspekcija * Policija podnela krivične prijave zbog nasilničkog ponašanja protiv I. O.(15) i D. I.

Bonus video

Ana Brnabić o upadu u Rektorat

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi