Sergej želi da Vučić popije otrov kao Praljak!

J.M. | vesti 2017-12-02 16:16:41 2017-12-02 16:16:41

Glumac Sergej Trifunović ne prestaje da šokira, ali ni da daje do znanja koliko ne podnosi aktuelnu vlast, a naročito predsednika Srbije Aleksandra Vučića!

Dušan Milenković

Sergej Trifunović, Foto: Dušan Milenković

On je ovog puta poslao jasnu poruku da želi smrt predsednika Srbije i lidera Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića, što je izazvalo negativne reakcije mnogih.

Nakon što je bez srama Trifunović objavio poruku Vučiću da će “mokriti na njegovom grobu”, osvanula je i nova prozivka na račun predsednika Srbije.

Naime, glumac je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj Aleksandar Vučić pije vodu aludirajući na hrvatskog nenerala Slobodana Praljka koji je u Haškom sudu, nakon što je osuđen na 20 godina zatvora, popio otrov.

Trifunović je uz postavljenu fotografiju napisao: “Nismo mi te sreće”, a kasnije je dodao i komentar: “Je*i ga”.

Objava na Instgramu , Foto: Instagram

Vladimir Đukanović, poslanik Srpske napredne stranke, nije ni iznenađen ni šokiran Trifunovićevim skandaloznim postupkom. On navodi da se tako nešto od njega i očekivalo.

- Šta drugo očekivati od Sergeja Trifunovića. Budale ne treba ni komentarisati, jer komentarišući budale sam postaješ budala - rekao je Đukanović za “Alo!“.

Trifunović je u centar pažnje dospeo i kada je veličao Đinđićevog ubicu Zvezdana Jovanovića. Glumac je tokom trajanja finalnog košarkaškog meča između Srbije i Slovenije aludirao na ubistvo predsednika Vlade Zorana Đinđića, koga je 12. marta 2003. godine hicem iz snajpera u srce pogodio Jovanović.

- Jedino Zvezdan Jovanović može da zaustavi Dragića - napisao je Trifunović na društvenoj mreži Tviter, a njegovi brojni pratioci su odmah osudili takvo pisanje.

Pretio razvlačenjem po ulicama

Koliki je glumac Sergej Trifunović protivnik naprednjaka, najbolje govori i činjenica da je na društvenoj mreži Tviter pretio pristalicama SNS-a i naveo da će ih razvlačiti po ulicama.

- Botovi: kad ovo prođe, gledajte da uništite sve tragove svojih lažnih profila, sve što ukazuje na pravi identitet. Razvlačiće vas po ulicama - napisao je Trifunović u svom statusu na Tviteru i tu se nije zaustavio.

- Ko god vas, botiće, bude razvlačio, razvlačiće vas. Nije se ni Milanović pitao u onoj tarapani ko ga je sve šutnuo u glavu! - napisao je on.

 

Expand player
Pogledajte više