Melina, Đina
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Haris Džinović i njegova dugogodišnja supruga Melina nedavno su se razveli, a dizajnerkin odnos sa ćerkom Đinom, koja je ostala da živi sa ocem, veoma je turbulentan.

Đina se ponosi izgledom i stilom svoje majke, te je često delila slike i na društvenim mrežama.

Jednom prilikom je objavila Melininu fotografiju koja je oduševila mnoge.

Na slici, Melina je pozirala u elegantnoj braon haljini s dubokim dekolteom i šlicem, što je izgledalo veoma atraktivno. Đina je sa zadovoljstvom podelila ovaj trenutak s ostalima.

Kako je Alo! ekskluzivno otkrio, Haris već nekoliko nedelja uživa u romansi sa uspešnom poslovnom ženom koja je deceniju i po mlađa od njega. 

Ipak, kako smo ranije pisali, Melina je okončala brak zbog jednog od najpoželjnijih srpskih moćnika. 

Ona već nešto više od pola godine uživa u romansi sa dve godine starijim biznismenom, otkrio je izvor za naš portal

- Svima je jasno da je brak Melina i Harisa odavno izgubio sjaj i da je bilo pitanje dana kada će se razvesti. Iako je njihov odnos počeo da se hladi mnogo pre nego je ona napustila porodičnu vilu, uspela je da sakrije da je pravi razlog zbog kog je stavila tačku na taj brak muškarac kog je upoznala protekle godine i sa njim uplovila u romansu - otkrio je tada naš izvor koji priznaje da se radi o čoveku koji već decenijama važi za jednog od najpoželjnih ljudi sa javne scene. 

- Osim što je moćan, uspešan i bogat, njen novi emotivni partner važi za najpoželjnijeg muškarca otkako se pojavio na sceni. Njegovo bogatstvo, moć i izgled bili su dovoljan razlog da osvoji Melinu koja je godinama bila nezadovoljna svojim brakom. Svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno, a on je obasipa skupocenim poklonima i pažnjom, pa se oseća kao zaljubljena tinejdžerka. S obzirom da je njemu posao primaran i da želi da slika koja postoji o njemu bude neisprljana, dogovorili su se da kriju da su zajedno dok god mogu. Njihovi bliski prijatelji oduševljeni su tom vezom, i često se šale da ona konačno ima partnera koji ide uz nju - navodi izvor uz tvrdnje da se golupčići viđaju u njegovom luksuznom stanu. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading