Sergej brutalno odgovorio akademiku: A jel može da se kandiduje neko kome je supruga bila članica Jula?

ALO.rs | vesti 2019-07-02 17:22:42 2019-07-02 17:22:42

Afera ko može da se kandiduje

Youtube Printscreen

 

Opoziciona Tviter zajednica na paklenih 39 stepeni celzijusovih dok asfalt gori zabavlja se novom polemikom, gde glavnu ulogu ravnopravno dele akademik Dušan Teodorović bivši saradnik Saše Jankovića i glumac i lider PSG Sergej Trifunović o tome ko treba da se kandiduje.

Ovaj put glumac i lider PSG odlučio je da odgovori akademiku Teodoroviću na njegove kritike ko sme da se kandiduje i ko se slikao sa određenim ljudima.

 

"A jel može da se kandiduje neko kome je supruga bila članica JUL-a i potpisnik podrške zloglasnom rektoru Arsenijeviću u Kragujevcu?, upitao je Trifunović preko tvita Teodorovića, posle čega je usledila polemika koja i dalje traje.

Interesantno je da mu Teodorović još nije odgovorio, ali izbijaju druge sitne " opozicione pakosti" u međusobno razračunavanju.

 

Naime, okršaj dva opozicionara usledio je kada je Teodorović nabrojao je taksativno uslove koje bi po njemu trebalo da ispunjavaju izborni kandidati, a onda na svom tviter nalogu naveo uslove za fer izbore, u kojima mogu da učestvuju samo oni koji se nisu fotografisali sa određenim ljudima.

 

 

- Kandidati sa bilo koje izborne liste ne smeju da imaju zajedničke fotografije iz prošlosti sa Dušanom Spasojevićem, Kumom, Petrom Panićem Panom i Mišom Bananom - napisao je na tviteru akademik.

Expand player
Pogledajte više