Šef NUNS-a podržao Albance!

alo.rs | vesti 2018-03-26 15:02:40 2018-03-26 15:02:40

Oglasio se na Tviteru.

Medija centar Beograd

Predsednik Nezavisnog udruženja novinara Srbije Slaviša Lekić na svom profilu na Tviteru javno je podržao to što su privremeni organi vlasti na Kosovu i Metohiji zabranili ulazak Aleksandru Vulinu, Marku Đuriću i Nikoli Selakoviću ulazak na Kosovo.

- A ko bi normalan pustio auto sa Đuricem, Selakovićem i Vulinom?! Taj koncentrat zla na jednom mestu razvalio bi SAD a neće Kosovo! - napisao je Lekić na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter.

Ova vest stigla je u trenutku kada sa administrativnog prelaza Jarinje stižu informacije da je ministru Vladanu Vukosavljeviću zabranjen prolaz na teritoriju severa Kosova, gde je, što je uredno najavljeno ranije, trebalo da obiđe neke manastire.

Šef Kancelarije za KiM Marko Ðurić i Nikola Selaković takođe neće biti pušteni na sever pokrajine, gde je, u Kosovskoj Mitrovici, trebalo da učestvuju na panelu u okviru unutrašnjeg dijaloga, jer je u međuvremenu iz Prištine saopšteno da im je zabranjen ulazak.

Privremeni organi vlasti na Kosovu i Metohiju zabranili su i ministru odbrane Aleksandru Vulinu posetu Kosovskoj Mitrovici, gde je nameravao da obiđe porodicu Vučetić.

 

Expand player
Pogledajte više