VLAST I OPOZICIJA NA FAKULTETU POLITIČKIH NAUKA! Sazvan HITAN SASTANAK, Đilas oči u oči s ministrom policije! Čeka se ODLUKA!

Dekan FPN-a Dragan Simić izjavio je da je do sastanka došlo na inicijativu Fonda za otvoreno društvo.

FPN
FPN, Foto: Printscreen/Google Maps

* Sastanak je u toku

* Dekan FPN-a Dragan Simić je jedan od uvodničara na skupu

* Čeka se odluka

Na Fakultetu političkih nauka u Beogradu u toku je sastanak na kojem, kako tvrdi N1, predstavnici vlasti i opozicije razgovaraju o pripremi za dijaloga o izbornim uslovima.

Prema N1, sastanku prisustvuju ministar policije Nebojša Stefanović, poslanici Srpske napredne stranke u Skupštini Srbije Vladimir Orlić i Vladimir Đukanović, lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac, kao i poslanica u Skupštini Srbije Marinika Tepić.

 

Takođe, sastanku prisustvuju i predstavnici civilnog sektora - predsednica Beogradskog fonda za političku izuzetnost Sonja Liht i Milan Antonijević iz Fonda za otvoreno društvo koji, kako saznajemo, moderira okrugli sto. Prisutan je i Bojan Klačar iz CeSID-a.

Dekan FPN-a Dragan Simić, koji je bio jedan od uvodničara na skupu, izjavio je da je do sastanka došlo na inicijativu Fonda za otvoreno društvo i da je time otvoren dijalog o izbornim uslovima.

VUČIĆ PRISLUŠKIVAN JOŠ OD 1995. Pratilo ga 12 ljudi, Stefanović otkrio koji su još političari nadzirani! Bili označeni kao ekstremisti!

HITNO! Sve novinske ekipe ispred zgrade Generalnog sekretarijata! VANREDNA SITUACIJA!

TAJNA AKCIJA MOSKVE Ovako su borbene mašine iz Rusije stigle u Niš! Rumuni rekli STOJ, a onda su podignuti AVIONI!

Bonus video

Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi