MAKSIMALNA PODRŠKA NAŠOJ ZEMLJI! Salvini impresioniran razgovorom sa Vučićem, a posle ove rečenice, aplaudiraće mu cela Srbija! (FOTO)

Bilo je govora o bezbednosti, zaštiti granica, saradnji, međunarodnim odnosima...

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Rimu sa potpredsednikom italijanske vlade i ministrom unutrašnjih poslova Mateom Salvinijem, a glavne teme razgovora su bilateralni odnosi, podrška Italije Srbiji na evropskom putu i problemi u dijalogu sa Prištinom.

 

Salvini je bio oduševljen posetom i razgovorima sa Vučićem, a na Tviteru je napisao da će Italija pružiti maksimalno podršku našoj zemlji, kako u pogledu granica, tako i kada je u pitanju članstvo u Evropskoj uniji.

PRIZNANJE NEZAVISNOSTI KOSOVA DOVEDENO U PITANJE Potez od kog Priština drhti! Predsednik Vučić sa Salvinijem: Srbija stvara savezničku mrežu i ima samo jedan cilj!

- Srdačan sastanak sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Palati Viminale. Maksimalan dogovor o važnim pitanjima kao što su sigurnost, zaštita granica, saradnja i međunarodni odnosi. Potvrdio sam svoju podršku Srbiji i za njen ulazak u Evropsku Uniju - istakao je Salvini.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi