ČLANOVI DEMOKRATSKE STRANKE ŽELE SMENU LIDERA Sadašnji predsednik lumpovao na splavu do ranih jutarnjih sati u Đilasovom društvu! Ova fotografija je dokaz! (FOTO)

Nastavljaju se previranja u taboru Demokratske stranke.

Balša Božović
Balša Božović, Foto: Alo!/Rajko Ristić

* Sve više članova i funkcionera te partije zahteva da sa čela partije ode aktuelni lider Zoran Lutovac

* Članovi žele da na njegovo mesto dođe Balša Božović

* Podsećanja radi, Zoran Lutovac izabran je za predsednika Demokratske stranke sredinom 2018. godine, a pobedu je proslavio na jednom splavu, i to u društvu Dragana Đilasa

Sve više članova i funkcionera te partije zahteva da sa čela partije ode aktuelni lider Zoran Lutovac, a da na njegovo mesto dođe Balša Božović, koji je narodni poslanik te stranke u parlamentu, saznaje „Alo!” iz izvora bliskih demokratama.

LAZANSKI PRED ODLAZAK U VAŽNU MISIJU Pojavio se na Pinku poslednji put i otkrio svoje namere. Voditelj se stresao i viknuo: Samo učini to pred ulazak u avion!

- Balša dosta solira u poslednje vreme i to izaziva simpatije kod velikog broja članova DS-a, koji smatraju da on jedini brani tu stranku od Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića - navode naši izvori i dodaju da članovi poštuju samostalne istupe Božovića jer smatraju da DS ne sme da se utopi u Savez za Srbiju i izgubi svoj identitet.

Ovo su pripadnici tajnog društva Sveti Đorđe - Gospodari Srbije iz senke!

Tajno društvo Sveti Đorđe, koje je formirao pripadnik službe državne bezbednosti Dragan Filipović, poznatiji kao major Fića, sa kolegama iz tajne službe planirao je da preuzme vlast u Srbiji Boris Tadić Zoran Đinđić Mira Marković Slobodan Milošević, Foto: ilustracija * Tajno društvo Sveti Đorđe, koje je formirao pripadnik službe državne

 VAŽNO ZA SVE ONE KOJI IMAJU FIRMU! Uvodi se novi zakon! Više neće biti čekanja u banci

- Božović je stao u odbranu Gordane Čomić i Nataše Vučković, kada je Boško Obradović zahtevao da budu izbačene iz DS-a. Jedini je koji je digao glas na sednici Glavnog odbora, kada se odlučivalo o bojkotu izbora i jedini koji se otvoreno suprotstavlja lideru Dveri koji pokušava da šefuje demokratama - navode naši izvori i dodaju da zasad smena Zorana Lutovca nije moguća.

Dragan Đilas i Zoran Lutovac
Dragan Đilas i Zoran Lutovac, Foto: Printskrin

- Sve dok Đilas drži DS u finansijskom ropstvu, Lutovcu je osigurano mesto na čelu stranke, iako je svakim danom sve manje onih koji ga podržavaju - objašnjavaju naši sagovornici i napominju da ipak ne treba otpisivati Božovića jer je dosad uspeo da smeni sve predsednike DS-a koji mu nisu bili po volji.

PETRONIJEVIĆ: U ĐILASOVO VREME NTP BIO ZGRADA DUHOVA Performansom ukazano na jedno od mnogobrojnih lažnih obećanja opozicije!

Podsećanja radi, Zoran Lutovac izabran je za predsednika Demokratske stranke sredinom 2018. godine, a pobedu je proslavio na jednom splavu, i to u društvu Dragana Đilasa.

ŠEŠELJ UZNEMIRIO JAVNOST U JUTARNJEM PROGRAMU! Obilaziće Srbe pod okriljem noći! Ići će od vrata do vrata!

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi