ĐILASOVCI NE MOGU DA MU OPROSTE, UČINILI NEŠTO BOLESNO "Sa bolom u srcu obaveštavamo da je Borisav Bora Đorđević iznenada preminuo..." (FOTO)

Cenzura i umrlica! Oliver Mandić i Bora Đorđević, frontmen grupe „Riblja čorba“, preživljavaju pravi linč na društvenim mrežama jer su u petak nastupali na velikom mitingu „Budućnost Srbije“ ispred Narodne skupštine

Bora Čorba, Foto: Tanjug

Radio K-013 iz Pančeva objavio je na Tviteru da od 20. aprila više neće emitovati pesme "Riblje čorbe" i Olivera Mandića, a na istoj društvenoj mreži pojavila se jeziva umrlica frontmena "Riblje čorbe" Borisava Bore Đorđevića.

 

 

Umrlicu je na svom profilu na Tviteru objavio Vladimir Đukanović, narodni poslanik i funkcioner SNS-a, uz reči:

- Kakav idiot moraš da budeš da bi ovako nešto napravio? Pomozi im, Gospode, ne znaju šta rade.

 

 

U tekstu umrlice za Boru Čorbu piše:

Bora Čorba, koncert za Budućnost Srbije, Foto: Alo.rs

- Sa bolom u srcu obaveštavamo sve poštovaoce "Riblje čorbe" da je naš Borisav Bora Đorđević iznenada preminuo 19.4.2019. u 67. godini života usled pada pod noge najvećem izdajniku zemlje Srbije. Sahrana će se održati opštim bojkotom svakog sledećeg nastupa, albuma i pesama. Ožalošćeni: Nekada veliki ljubitelji grupe "Riblja čorba".

Marija Obradović, Foto: E-stock / Miloš Rafailović

Marija Obradović, potpredsednica SNS-a i narodna poslanica, za "Alo!" je podsetila da su se ovakve stvari dešavale i ranije i da se opozicija ostrvi na svakoga ko podrži Aleksandra Vučića i njegovu politiku.

 

 

- Sve javne ličnosti koje izraze stav budu linčovane i izložene torturi manjine koja je odlučila da nije popularno podržavati Vučića. Izbegavam da koristim reč "fašizam", jer kažu da je jaka, ali kako se to zove ako ne smete da pokažete ono što mislite i šta podržavate jer ćete biti osuđeni od okoline - rekla je ona i dodala da joj je veoma žao zbog svega kroz šta prolaze pomenuti umetnici.

- Ono što je posebno zasmetalo opoziciji jeste što je Bora Đorđević uvek bio oštar kritičar sistema, a sada je podržao Vučića. Opozicionari misle da treba napasti svakoga ko je uz Vučića, mislim da je to njihova greška i to pokazuje pad njihovog rejtinga - zaključila je potpredsednica SNS-a.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi