Aleksandar Vučić, Angelina Vučić
Printscreen
Aleksandar Vučić, Angelina Vučić

Printscreen

Aleksandar Vučić, Angelina Vučić, Foto: Printscreen

* Aleksandar Vučić jako je vezan za svoju porodicu

* Izuzetno je blizak sa svojim roditeljima i bratom

* Sa njima je u redovnom kontaktu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i njegova porodica već godinama su na meti opozicije koja lažima i nasilnim putem pokušava da osvoji vlast.

Porodica Vučić nije jedina meta nasilnika, već su ugroženi i predsednikovi saradnici, o čemu svedoči slučaj uhođenja bratanice Siniše Malog i njene majke.

Pročitajte još:

 

Vučić je, kako je sinoć rekao, na napade na sebe navikao, ne boji ih se, ali je, prema njegovim rečima, nedopustivo da se u to upliću porodice i deca koja su poslednjih dana, nažalost, ponovo postala glavna tema u medijima.

Predsednikov sin Danilo meta je broj 1 ljudi koji pokušavaju da se po svaku domognu vlasti, a nisu pošteđeni ni njegov brat, majka, otac, supruga.

Usled svih tih pisanja i laži plasiranih o porodici Vučić, nama je za oko zapao jedan detalj koji niko do sada nije primetio.

Aleksandar Vučić, Angelina Vučić

Printscreen

Aleksandar Vučić, Angelina Vučić, Foto: Printscreen

Naime, predsednikov otac zove se Anđelko, a njegova majka je Angelina. Brat je Andrej, a predsednik naravno Aleksandar. Svakako je koincidencija što imena predsednikovih roditelja počinju na prvo slovo azbuke, ali njihovi sinovi zasigurno su namenski dobili imena koja počinju na "A", ne bi li se ispoštovala ta mala tradicija nastala u okviru porodice.

S druge strane, predsednik nije nastavio ovaj simpatičan obrazac i svojoj deci namenio je imena koja ne počinju slovom koje je obeležilo dve generacije Vučića.

Bonus video

Ramuš Haradinaj će biti osuđen na doživotnu robiju?!