OTKAZAN GLAVNI ODBOR Rasprava Vuka Jeremića i Nikole Jovanovića zbog izlaska Narodne stranke iz SzS

Na sednici Gradskog odbora Beograd Narodne stranke, održanoj sinoć, došlo je do rasprave između predsednika Vuka Jeremića i potpredsednika Nikole Jovanovića

Vuk jeremić i Nikola Jovanović
Vuk jeremić i Nikola Jovanović, Foto: Alo/ Printscreen/ Ilustracija

Kako kažu naši izvori, njih dvojica različito gledaju na to kako Narodna stranka treba da nastupa na nivou Beograda ubuduće.

Jovanović je insistirao na tome da Narodna mora da funkcioniše u prestonici jedinstveno sa članovima SzS.

- Rekao je da Narodna ne može da se izopšti iz SzS, jer bi razbijanje Saveza za Srbiju na nivou grada predstavljalo samoubistvo - kaže naš izvor.

Jeremić je, ipak, tražio ili da se odbornička grupa u Beogradu razbije i da svako formira svoju odborničku grupu ili da Jovanović podnese ostavku.

- Jovanović je rekao da neće jer se bliže izbori, da se grad suočava sa brojnim problemima, da su izbori za godinu i po i da nije trenutak - otkriva jedan od učesnika sastanka.

Iako nije bilo u planu, Jeremić je na glasanje stavio separatni nastup Narodne stranke u Beogradu na glasanje i rekao, kako tvrdi naš izvor, ko glasa protiv, glasa i protiv poverenja njemu.

Većina je dogla ruku da Narodna treba da u Gradu funkcioniše slobodno. Već dugo se spekuliše da je Jovanović bliži Draganu Đilasu nego Vuku Jeremiću.

Zbog dešavanja na Gradskom odboru, otkazan je Glavni odbor koji je trebalo da bude održan danas.

Iako se spekuliše da je Jovanović već prešao u Đilasov SSP, ta informacija nije tačna i prema našim saznanjima, razgovori Jovanovića i ljudi iz SSP na tu temu još nisu vođeni.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi