Radomir Lazić
privatna arhiva
Radomir Lazić

privatna arhiva

Radomir Lazić, Foto: privatna arhiva

Do sada je uspešno brinuo samo o svom razvoju.

Zajedno sa Dobricom Veselinovićem i Ivom Čukić je preko "Instituta za urbane politike" uzimao novac od stranih donatora isplaćujući sebi honorare.

Njih troje, takvim ponašanjem, dovode u zabludu donatore "Instituta" koji ima iste programske ciljeve kao njihova politička organizacija.

Svoj politički rad u "Ne davimo Beograd" prikazuju donatorima kao rad na projektima iz "Instituta" i tako sebi obezbeđuju velike honorare.

Dok njihovi saborci rade bez dinara ili sa smešnim honorarima, pomenuta trojka uzima milione. Tako su za sebe uzeli novac u iznosu 20.000 evra koji je prošle godine njihov "institut" uzeo od fondacije Ulof Palme međunarodni centar.

Preko ovog projekta Ksenija Radovanović i Marko Aksentijević primali su po 62.000 dinara mesečno. Na sličan način su potrošili novac od nemačke organizacije Hajnrih Bel a u avgusti 2019. godine preneli su na svoj račun 914.101,75 dinara koliko su im uplatile njihove pristalice na ime donacija!

Osim gore pomenutog, sada je na adresu naše redakcije stigao novi dokaz, razvratnog i bezobzirnog života koji vodi Lazović.

Čitalac našeg portala nam je na imejl adresu posalo sliku Radomira Lazovićo posle jedne od žurki na kojima se redovno opija i koristi druga sredstva, a kou možete videti pri vrhu teksta.

Pročitajte još: