Milosav Miličković
Alo!
Milosav Miličković

Alo!

Milosav Miličković, Foto: Alo!

* Milosav Miličković, član Predsedništva i potpredsednik Gradskog odbora Beograd SNS pružio je bezrezervnu podršku delegaciji Srbije

* Dok Stefanović ulaže sve moguće napore da spreči da prištinske vlasti dobiju mogućnost da bez ikakve kontrole raspisuju Interpolove poternice za Srbima na osnovu montiranih sudskih postupaka

* Đilasovi, Jeremićevi i Obradovićevi besposličari ponovljaju laži, koje su jasno demantovale i činjenice i nadležne institucije

Milosav Miličković, član Predsedništva i potpredsednik Gradskog odbora Beograd SNS pružio je bezrezervnu podršku delegaciji Srbije, koju predvodi ministar Nebojša Stefanović, koja se bori na Generalnoj skupštini Interpola u Čileu svom snagom da spreči prijem takozvanog Kosova u ovu međunarodnu policijsku organizaciju.

Stefanović o povlačenju kosovskog zahteva za prijem u Interpol

AUTOR: Alo.rs/Tanjug/A.M. DATUM I VREME: 15.10.2019. 15:58 Propao još jedan plan Prištine Nebojša Stefanović, Foto: Alo! / Dejan Briza * Povlačenje kosovskog zahteva za prijem u Interpol velika je pobeda Srbije i međunarodnog prava * MInistar policije zahvalio se ogromnom radu delegacije Republike Srbije * Aplikacija Kosova je povučena neposredno pred početak Generalne skupštine Interpola Povlačenje kosovskog zahteva za prijem u Interpol velika je pobeda Srbije i međunarodnog prava, prokomentarisao je Nebojša Stefanović, potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova.

 

"Dok Stefanović ulaže sve moguće napore da spreči da prištinske vlasti dobiju mogućnost da bez ikakve kontrole raspisuju Interpolove poternice za Srbima na osnovu montiranih sudskih postupaka, Đilasovi plaćenici vode hajku protiv Nebojše Stefanovića i njegove porodice.
Po ko zna koji put Đilasovi, Jeremićevi i Obradovićevi besposličari ponovljaju laži, koje su jasno demantovale i činjenice i nadležne institucije. I ne brine ih ni najmanje što u svojim mizernim pokušajima ućarivanja kog političkog poenčića, svesrdno potpomažu urušavanje ugleda Srbije lažnim optužbama da naša zemlja snabdeva teroriste ISIS-a oružjem, dodao je on i nastavio.

"Kome ove umobolne optužbe na račun Srbije koje otežavaju poziciju naše zemlje u borbi za Kosovo i Metohiju odgovaraju nije teško zaključiti.  Sve to jasno govori da Đilasovoj skupini Srbija i njeni interesi nisu prioritet, već vlast po svaku cenu, čak i ako to podrazumeva najniže udarce - napade na porodicu i ugrožavanje interesa Srbije i srpskog naroda.

 

Istine radi nije ni da je Srbija iznenađena ovim niskim potezima takozvanog Saveza za Srbiju. Vođe ovog Saveza upisale su se u istoriju naše zemlje pustošenjem Srbije, zatvaranje fabrika i građana na ulici bez posla, a Vuk Jeremić će naći svoje mesto i u albanskim udžbenicima svojim zaslugama za udaranje temelja jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova.

Za njegovo „briljantno“ pitanje Međunarodnom sudu pravde i izmeštanje pregovora o statusu naše južne srpske pokrajine iz UN u EU, gde je većina članica priznala takozvano Kosovo, iz Prištine mu se odavno i naveliko zahvaljuju. Otuda ne čude ni njegovi današnji napori da sa svojim raznoraznim prijateljima, sumnjivih biografija, oteža Srbiji borbu da spreči prijem u Interpol.

Ovim putem im poručujem da nastave da žive u svojim lažima i manipulacijama, jer je to jedino što umeju. U isto vreme pružam punu podršku ministru Stefanoviću i srpskoj delegaciji u njihovim nastojanjima da takozvano Kosovo ne bude primljeno u Interpol, rekao je Miličković.

"BIĆE SPEKTAKULARNO" Interpol izdao saopštenje zbog Haradinaja, Priština popila nezapamćeni šamar!

BONUS VIDEO: Napad na Marka Ilića i Andriju Jorgića