TOMA NIKOLIĆ UDARA SVOM SNAGOM! Priča se da je NESTAO, ne pojavljuje se pred kamerama, a danas je ZAPALIO JAVNOST!

Nacionalni savet za koordinaciju saradnje sa Rusijom i Kinom izdao saopštenje.

Tomislav Nikolić
Tomislav Nikolić, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

* Bivši šef države i dalje radi punom parom 

* Nikolić je danas primio pismo predsednika NR Kine Si Đinpinga

* Kina mnogo pomaže Srbiji na njenom putu razvoja

Predsednik Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje sa Rusijom i Kinom, Tomislav Nikolić, razgovarao je sa otpravnikom poslova ambasade Kine, Tianom, koji mu je uručio pismo predsednika NR Kine Si Đinpinga.

 

Predsednik Kine je u pismu poručio da je Nikolić, za vreme mandata predsednika Srbije, imao važan doprinos u uspostavljanju i razvoju strateškog partnerstva Kine i Srbije, izrazivši uverenje da će Nacionalni savet za koordinaciju saradnje sa Rusijom i Kinom pod njegovim rukovodstvom dati dodatni doprinos produbljivanju saradnje i prijateljstva dve države i dva naroda.

SRBIJA DOBIJA NOVU TELEVIZIJU! Potpisan je ugovor! U pitanju je ČUVENA SVETSKA KUĆA! Izvršni direktor stiže danas sa Makronom!

Nikolić i Tian su tokom razgovora konstatovali da se dosadašnji projekti Kine i Srbije uspešno realizuju.

Tomislav Nikolić
Tomislav Nikolić, Foto: Printscreen:Youtube

- Kina mnogo pomaže Srbiji na njenom putu razvoja, uspešna bilateralna saradnja naših dveju država utiče i na druge zemlje jugoistočne Evrope da čvršće sarađuju sa Kinom. Lično prijateljstvo me vezuje za predsednika Si Đinpinga, radujem se njegovom ličnom uspehu i uspehu Kine - naglasio je Nikolić, kaže se u saopštenju Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje sa Rusijom i Kinom.

ZAPREPASTIO SVE GLEDAOCE TELEVIZIJE PINK Vučić u udarnom terminu saopštio: Desilo se ČUDO! Amerikanci su odobrili, Srbija dobija "OČI"!

"MOLIMO ZA RAZUMEVANJE GRAĐANA" Beograd će danas biti BLINDIRAN, sve što treba da znate o poseti Makrona Srbiji, ovi detalji su KLJUČNI!

SRBIJA DOBIJA NOVU TELEVIZIJU! Potpisan je ugovor! U pitanju je ČUVENA SVETSKA KUĆA! Izvršni direktor stiže danas sa Makronom!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi