Srpska policijska unija
Srpska policijska unija
Srpska policijska unija

Srpska policijska unija

Srpska policijska unija, Foto: Srpska policijska unija

* Srpska policijska unija oštro osudila napad na porodicu ministra Nebojše Stefanovića

* Srpska policijska unija zahteva da se prestane sa fabrikovanjem afera protiv ministra policija

* Sve tvrdnje su po sistemu rekla-kazala i na nivou trećerazrednog novinarstva

 

Povodom napada na porodicu ministra policije Nebojše Stefanovića oglasio se saopštenjem i Glavni odbor Srpske policijske unije.

Biljana Popović žestoko oplela po Jeremiću, evo šta je prava istina o "Krušiku" i srpskom oružju!

AUTOR: Alo!; DATUM I VREME: 16.09.2019. 19:27 Članica Predsedništva Srpske napredne stranke, Biljana Popović, izdala je saopštenje povodom izjava Vuka Jeremića. Vuk Jeremić, Foto: Tanjug/Sava Radovanović Njenu izjavu prenosimo u celosti: „Pozivam Vuka Jeremić, jednog od lidera takozvanog Saveza za Srbiju, da prestane sa kontinuiranim iznošenjem laži i pokušajima obmanjivanja javnosti, sada izvlačeći iz rukava i pisanije nekakvog bugarskog portala.

 

Oni su u svom saopštenju naveli da rukovodstvo Srpske policijske unije zahteva: "od svih učesnika fabrikovanja afere protiv Ministra unutrašnjih poslova Republike Srbije Nebojše Stefanovića, a koji tvrde da se porodica Stefanović, posebno izdvajajući njegovog oca Branka Stefanovića, bavi prodajom oružija u inostranstvu, da prestanu sa ovakvim tvrdnjama, koje se svode na rekla-kazala, i fotografijama koje su očigledno deo loše režije nalogodavca, a sve to pisano perom, klasičnog trećerazrednog istraživačkog novinarstva", sapštila je Srpska policijska unija i dodala u nastavku

PROČITAJTE JOŠ:

 

"U Srbiji je za one koji ne znaju, porodica svetinja, i svako neosnovano blaćenje imena porodice i svih onih koji su deo nje, a sa nečasnim ciljem, kao što je prikupljanje mizernih političkih ili kakvih drugih poena, mora imati sudski epilog u cilju odbrane časti i ugleda porodice. Ovakvi nekorektni tekstovi sigurno neće zaustaviti uspešnu reformu MUP-a i očigledno smanjenje stepena kriminala u Srbiji, za šta je jedan od najzaslužnijih upravo ministar Nebojša Stefanović. Pozivamo ovim putem i druge organizacije koje deluju u MUP-u, da stanu u odbranu ministra i njegove porodice, naglašava glavni odbor Srpske policijske unije.

BONUS VIDEO: Goran Vesić posle suđenja sa Draganom Đilasom

 

 

Komentari (3)

Boza29

17.09.2019 18:52

Sram bilo sve koji napadaju ministra Stefanovica bez ikakvih dokaza.Ovaj covek mnogo je uradio za policiju i status policajca u Srbiji.Sram Vas bilo!

nervozna_mala

17.09.2019 18:53

Srbija je demokratska zemlja,narod moze da podrzava koga hoce,ostavite ljude da zive,ostavite porodice vasih neistomisljenika.

Petar

17.09.2019 19:16

Treba najostrije kazniti sve koji ucestvuju u tome.Kako ih nije sramota da prete coveku i njegovoj porodici!