Vuk Jeremić
Tanjug/Sava Radovanović
Vuk Jeremić

Tanjug/Sava Radovanović

Vuk Jeremić, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Njenu izjavu prenosimo u celosti:

„Pozivam Vuka Jeremić, jednog od lidera takozvanog Saveza za Srbiju, da prestane sa kontinuiranim iznošenjem laži i pokušajima obmanjivanja javnosti, sada izvlačeći iz rukava i pisanije nekakvog bugarskog portala.

PROČITAJ JOŠ:

Njegovi mizerni pokušaji konstruisanja nekakve afere kojom bi diskreditovao ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića potpuno su patetični. Nakon što se oglasilo i samo preduzeće „Krušik“ potpuno je jasno da niti je bilo kakve korupcije, niti je preduzeće „GIM“ imalo povlašćeni položaj niti kupovalo po povlašćenim cenama u odnosu na „Jugoimport SDPR“.

Tačnije, ova dva preduzeća nabavljala su različite vrste mina, te je zato GIM imao nižu cenu, imajući u vidu da je kupovao mine sa manje dopunskog punjenja i kraćeg dometa.

Naravno, ubeđena sam da to od samog početka odlično znaju i sam Jeremić i njegovi prijatelji sa raznih samozvanih istraživačkih portala u Srbiji. Ipak, ne mari, manipulišu svesno već mesecima, jer im odgovara da plasiraju reciklirane laži iznova.

Očekivano. Pošto, kako sami priznaju, nemaju građanima da ponude nijednu političku ideju. A da li će u svojoj agresivnoj želji da se ponovo vrati na vlast, naneti štetu i Srbiji, odlično znamo da Jeremića uopšte ne brine.

Pravi svoju EU! Besni zbog Kosova, za Srbiju ima rešenje zbog kog Albanci ne znaju na koja vrata da zakucaju!

AUTOR: Republika/D.S. DATUM I VREME: 16.09.2019. 15:15 Loše im se piše! Američki predsednik Donald Tramp okupiće u jednu veliku i jaku grupaciju saveznike SAD unutar Evropske unije i tako praktično formirati paralelnu EU. Prema projekcijama Vašingtona, među tim državama trebalo bi u dogledno vreme da se nađe i Srbija.

One štete koje je Srbiji već naneo u vreme dok je bio na vlasti nesagledive su. Za najveću se do dana današnjeg nije izvinio Srbima sa Kosova i Metohije.

BONUS VIDEO: