Aleksandar Vučić
screenshoot/RTS
Aleksandar Vučić

screenshoot/RTS

Aleksandar Vučić, Foto: screenshoot/RTS

Predsednik Vučić zamolio je sve građane da se vakcinišu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

- Na taj način ćemo pomoći sami sebi. Tada ćemo moći da nastavimo sa ekonomskim rastom, sa razvojom, ali to ne možemo da uradimo bez vakcinacije - rekao je.

Predsednik je rekao da će se lično uključiti u promociju vakcinacije.

- Čim se vratim iz Brisela svaki drugi dan ću obilaziti punktove za vakcinaciju, jer to nam je prioritet - rekao je Vučić.

10 važnih dana

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je u Dnevniku na RTS da su naredni dani strahovito važni za Srbiju i da u Brisel ne ide da uživa.

- Idem u Brisel, ne očekujem pritiske, očekujem razgovore o evropskom putu Srbije. Čekaju nas razgovori, važni razgovori. Ako neko misli da sam otišao u Brisel pa uživam. Nije tako. Verujem da mnogo toga možemo da uradimo. Naredni dani su za nas strahovito važni - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Sutra otvaram fabriku u Smederevskoj palanci posle deneciju će tamo biti fabrika koja će značiti tom gradu. Imaćemo u narednih 10 dana još radova. Uskoro počinje izgradnja kovid bolnice u Novom Sadu. U ponedeljak nam stiže još pola miliona kineskih vakcina.

"Neka službe rade svoj posao"

- U trenutku kada vidite da se Srbija podelila na one koji misle "Da li je neko silovao" ili "da li neko nije silovao". Nisam hteo da se izjašnjvam. To su suviše teške optužbe da se umešate i da bilo koga optužite. Kad god vidim da se političari upliću utroba mi se prevrne. Marković je tu u pravu ili on ili onaj ko je to rekao, neko mora da završi u zatvoru. Policija će da sasluša sve. Ako se pokaže da je istina biće jezivo, ako se pokaže da nije istina biće još jezivije. Šta će Marković da kaže deci, unucima?

Komentari (10)

Maja

23.04.2021 20:03

jel kao Kon u levo pa ga boli desno ???

Nina

23.04.2021 20:04

Nemojmo biti tvrdoglavi i raditi protiv sebe same, jer je vazno da se svi vakcinisemo i tako zastitimo i sebe i svoju porodicu, jer je kljuc pobede korona virusa u vakcinaciji

Damir

23.04.2021 20:12

Svako obraćanje predsednika Vučića budi veliku pažnju kod gradjana jer znaju da im uvek saopštava istinu i realno stanje u zemlji i okruženju.

stevo

24.04.2021 01:18

@Damir - Vucic je istinoljubiv covek i neko ko nema sta da krije od svog naroda

ElezM

23.04.2021 22:27

Poštujem i podržavam ovo što je izjavio naš predsednik jedino šta može da nam pomogne da se ovaj virus zaustavi jeste vakcinacija i to je jedino rešenje da se zaustavi ovaj opaki virus. Smatram da vakcinacija treba da bude obavezna jer jedino tako ljudi mogu da se dozovu upamet. Situacija je iz dana u dan sve ozbiljnija i verujem daćemo pobediti samo ako budemo poštovali mere i ako se budemo svi vakcinisali kolektivni imunitet je uslov za pobedu nad kovida.

Vera

23.04.2021 22:57

Pred nama su vazni dani za buducnost Srbije. Podrska I vera su jedino sto mozemo pruziti nasoj delegaciji u ovom trenutku.

Filip

24.04.2021 07:26

Moramo ozbiljno da shvatimo vakcinaciju kako bi se što pre vratili normalnom životu.

Borko

24.04.2021 08:22

Važni dani za Srbiju slede.

Sofija

24.04.2021 08:54

Морамо бити сложни да регурамо ова тешка времна која нас чекају

Mile Bambus

24.04.2021 11:43

Ma ako je kriv u tvorza, a ako nije Marinika da na sudu se kazni za primer.