Povodom današnjeg incidenta ispred doma Gorana Vesića, Radoslav Marjanović odbrusio opozicionim liderima!

Alo.rs | vesti 2019-09-22 19:54:03 2019-09-22 19:54:03

Danas se ceo tim pod vođstvom Branka Miljuša nalazio ispred zgrade u kojoj živi zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić

Beoinfo

Povodom današnjeg incidenta ispred doma Gorana Vesića, Radoslav Marjanović, zamenik šefa odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda

Kosovo je kamen spoticanja, neće ga prepustiti bez borbe - 2 velike sile kreću u rat bez milosti!

AUTOR: Tanjug/D.S. DATUM I VREME: 22.09.2019. 15:35 - 22.09.2019. 15:49 Zaratili ambasadori! Priština, Foto: EPA Nedavno reagovanje ruskog Ministarstva spoljnih poslova na izjavu ambasadora SAD u Srbiji o odličnim srpsko-američkim odnosima ukazuje da Moskva neće prepustiti poslednje ostatke uticaja na Balkanu bez borbe, što će nesumnjivo biti viđeno kao preteći tamni oblak nad lokalnim akterima u regionu, ocenjuje Jovan Kovačić u autorskom tekstu za Nju Jurop (New Europe).

"Savez za Srbiju očigledno okuplja političke ekstremiste koji su spremni na sve ne bi li se ponovo dočepali vlasti, fotelja i državne kase.

Poslednji primer dolaska ekstremista ispred stana zamenika gradonačelnika Gorana Vesića je najbolja potvrda da su ekstremisti iz SzS-a rešili da se sada direktno i fizički obračunavaju sa političkim neistomišljenicima pokušavajući da im ograniče slobodu kretanja, a kao krajnji cilj i slobodu političkog delovanja.

Poručujemo im da pokušaji primitivnog zastrašivanja neće proći i da ćemo se protiv političkih ekstremista okupljenih u Savezu za Srbiju koji hoće na silu, vaninstitucionalno, mimo volje naroda da se dočepaju vlasti uvek i na svakom mestu boriti, jer ti ljudi jedino što žele jeste da vrate Srbiju u prošlost, u vreme kada su se oni bestidno bogatili, a Srbija propadala i građani siromašili", kazao je Radoslav Marjanović.

Pročitajte još:

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Expand player
Pogledajte više