Hrtkovci, Vojislav Šešelj
Tanjug/Rade Prelić
Hrtkovci, Vojislav Šešelj

Tanjug/Rade Prelić

Hrtkovci, Vojislav Šešelj, Foto: Tanjug/Rade Prelić

- Srbija bi mogla da otkaže međunarodne ugovore koji su u interesu Crne Gore i da otkaže gostoprimstvo crnogorskom ambasadoru, a ako to ništa ne pomogne, da odmah uhapsi 11 državljana Crne Gore i da ih osudimo za pokušaj državnog udara. Nema dokaza - pa nisu ni oni imali dokaze. Pa, kad ih osudimo naći ćemo dokaze - rekao je Šešelj na sednici Skupštine Srbije.

SAD ĆEŠ TI DA ME BIJEŠ?! Izbio skandal u studiju za vreme reklama! Šapić i Jeremić na korak od tuče - prštale uvrede, zamalo proradila prangija!

Postavljajući pitanja na početku skupštinske sednice, Šešelj je rekao proces optuženima za državni udar bio "montiran" i dodao da "Crna Gora ne zaslužuje bilo kakve olakšice srpske vlade, pomoć na bilo kom planu", ekonomskom, stručnom, političkom, jer danas se, po njegovoj oceni, "u Crnoj Gori najgore postupa prema Srbima".

- Danas, nijedan Srbin ne može da se zaposli u javnom preduzeću, lideri srpskih partija se hapse bez ikakve krivice, režim Mila Đukanovića je prerastao u diktaturu, a sramota bi bilo da demokratska Srbija održava dobre odnose sa takvom državom - rekao je Šešelj.

On je naveo da bi Srbija morala da "obaveštava svetsku javnost o tome šta se u Crnoj Gori dešava" i naglasio da su sve to razlozi da Srbija "zaoštri do kraja" odnose sa Crnom Gorom.

 

Komentari (2)

Ja

14.05.2019 18:17

Ne graditi buduci autoput za Milo goru, pa ce on sam bankrotirati

Sreten

14.05.2019 21:15

Potpuno je u pravu.