Vladimir Orlić
Tanjug/Tanja Valić
Vladimir Orlić

Tanjug/Tanja Valić

Vladimir Orlić, Foto: Tanjug/Tanja Valić

 

* Ceo tim pod vođstvom Branka Miljuša stajao je danas ispred zgrade u kojoj živi zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić

* Oni su se sa parolama ponovo okupili, nakon što su isti skandalozan performans izveli i u subotu 14. septembra oko 20 sati, gde su pozivali na linč njega i njegove porodice

* Orlić je skrenuo pažnju da je danas jasno zašto sve češće ispred kompletnog "tajkunsko - lopovskog udruženja Đilasa, Jeremića, Dveri i ostataka žutog preduzeća stoji Boško Obradović u prvom planu"

- Svi su oni prihvatili njegove fašističke ideje i „vrednosti“, ljotićevca uzeli za vrhovnog ideologa, pa sada krenuli i da političke protivnike fizički ugrožavaju, vrebaju po kućama i da nasrću na tuđe porodice.

Pročitajte još:

- Političko orgijanje ispred kuće Gorana Vesića organizovali su ljotićevci po vokaciji, huligani po prirodi i lopovi po navici. Ako Dragan Đilas misli da će ponovo doći u priliku da napuni račune sa još 619 miliona evra time što će otvoreno da primenjuje fašističke metode - teško se prevario - izričit je član Predsedništva SNS i odbornik u Skupštini grada Beograda.

Vladimir Orlić

Tanjug/Dragan Kujundžić 06-02-18

Vladimir Orlić, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

On je napomenuo da nikoga u Srpskoj naprednoj stranci nisu uplašila njihova vešala, njihove motorne testere i duge cevi kojima su pretili, misleći na Dragana Đilasa i ekipu koja je danas divljala ispred kuće Gorana Vesića.

Branko Miljuš namestio sačekušu Goranu Vesiću! (FOTO)

AUTOR: Alo!; DATUM I VREME: 22.09.2019. 12:39 - 22.09.2019. 15:36 Skandal! Sačekuša pred kućom Gorana Vesića, Foto: Privatna arhiva Ceo tim pod vođstvom Branka Miljuša trenutno se nalazi ispred zgrade u kojoj živi zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić. Oni su se sa parolama ponovo okupili, nakon što su isti skandalozan performans izveli i u subotu 14.

- Iza Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke stoji narod, a ko ima narodnu podršku - ne povlači se i ne uzmiče nikada pred šakom bednika željnih para i vlasti - naglasio je Vladimir Orlić.

Goran Vesić

screenshoot/TV Pink

Goran Vesić, Foto: screenshoot/TV Pink

- Toliko su kukavice iz SzS, hrabre samo kada su u rulji, do sada mogle da nauče - zaključio je član Predsedništva SNS i gradski odbornik.

BONUS VIDEO: Goran Vesić posle suđenja sa Draganom Đilasom