Milena Ivanović
Alo / Dejan Briza
Milena Ivanović

Alo / Dejan Briza

Milena Ivanović, Foto: Alo / Dejan Briza

Ivanovićeva je za "Alo!" otkrila da je u planu da knjiga svetlost dana ugledala za nekoliko meseci i dodala da se na taj korak odlučila jer želi da sačuva sećanje na svog supruga i njihovu ljubav.

PROČITAJ JOŠ:

- Pišem knjigu o godinama koje smo Oliver i ja proveli zajedno. Lepim i manje lepim stvarima koje su nas pratile tokom tih godina, pišem o našoj istini - kazala je za "Alo!" Ivanovićeva i dodala da će u knjizi otkriti brojne stvari koje nisu bile poznate javnosti.

PREPORUČUJEMO:

- Pisaću o stvarima koje su manje poznate javnosti, a smatram da su važne. Uskoro završavam pisanje i volela bih da objavim knjigu za svoj rođendan, 27. maja, ali videćemo kako će teći sve ostalo - navela je Oliverova udovica, koja je nedavno za medije otkrila da bi, da je znala šta tog jutra čeka Olivera kad izađe iz kuće, izašla sa njim.

- Tako bismo i te metke podelili zajedno, kao sve što smo pre toga delili. Možda bi ga manje metaka pogodilo i možda bi danas bio živ. Da sam mogla da biram, uvek bih izabrala da poginem umesto njega. Ne bih ni sekundu razmišljala da li da skočim ispred njega. Evo, sad da mogu da vratim vreme, izabrala bih da to budem ja, a ne on. Jer znam da je Oliver jači od mene i da bi dalje u životu sa našim sinom mnoge stvari uradio bolje od mene - kazala je Ivanovićeva.