OBJAVLJEN NOVI SPOT ZA KAMPANJU "BUDUĆNOST SRBIJE" Ovako izgleda zemlja za koju se bori predsednik Srbije Aleksandar Vučić! (VIDEO)

Pogledajte šta je sve urađeno u prethodnih 7 godina i koji su planovi predsednika Vučića!

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić , Foto: EPA/AP

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić promovisao je nastavak kampanje "Budućnost Srbije" novim spotom. Nakon posete Južnobanatskom, Pčinjskom i Mačvanskom okrugu, predsednik nastavlja kampanju posetom Raškom okrugu.

 

"Budućnost Srbije su fabrike i nova radna mesta, nove škole i vrtići. Bolnice i domovi zdravlja, stanovi i ustanove kulture, novi putevi i mostovi, nove investucije i ekonomski napredak.

To je budućnost za koju se bori predsednik Srbije Aleksandar Vučić. U kampanji "Budućnost Srbije", predsednik predstavlja građanima rezultate koji su postignuti u svim delovima naše zemlje u prethodnih sedam godina i planove za dalji razvoj.

 

Mnogo toga dobrog je urađeno, i mnogo toga još može da se uradi, zato predsednik Aleksandar Vučić želi da čuje i vas, građane Raškog okruga", navodi se u spotu.

Pogledajte šta mu je najvažnije tokom kampanje u kojoj će promovisati infrastrukturne projekte, ekonomske rezultate, putnu infrastrukturu, strane investicije...

Vučić će u narednih mesec dana obići svih 29 okruga i građanima podnositi izveštaje šta je sve u proteklim godinama urađeno.

Predsednik Vučić želi da na ovaj način položi račune građanima, ali i da se na terenu uveri šta je sve, kako i koliko u Srbiji urađeno u od 2012. godine do danas.

Povezane vesti

 • Korisnik: Bojana
  21/02/2019 - 00:25
  Srbija je definitivno zemlja budućnosti.
 • Korisnik: Bojana
  21/02/2019 - 00:23
  Od bankrota Srbija je postala zemlja investicija i novih radnih mesta.
 • Korisnik: Nikola
  21/02/2019 - 00:21
  Ovo su godine u kojima je Srbija od nule krenula ka uspehu.
 • Korisnik: Nikola
  21/02/2019 - 00:18
  Srbija je zemlja u usponu zahvaljujući Aleksandru Vučiću.
 • Korisnik: Tina
  20/02/2019 - 23:50
  Boljitak zemlje se vec moze videti, a jos vise ce biti uradjeno i vidljivo kada predsednik zavrsi sa kampanjom i njegovim trudom.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi