Sergej Trifunović
Alo!/Nenad Vujanović
Sergej Trifunović

Alo!/Nenad Vujanović

Sergej Trifunović, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Dan posle otkrivanja najmračnije tajne Sergeja Trifunovića, došlo se do saznanja ko je famozna domino-dama koja je glumca golog vukla na uzici kao psa.

Podsetimo, lidera PSG je razotkrio vlasnik TV Pink Željko Mitrović, koji je objavio seriju tvitova o Trifunovićevoj prošlosti. Između ostalog, pitao ga je: "Sergeje, hoćeš danas ili sutra da čuješ Rebekinu ispovest, šta si jeo i gutao dok te je golog četvoronoške vukla na povocu".

Pročitajte još:

Podsetimo, lidera PSG je razotkrio vlasnik TV Pink Željko Mitrović, koji je objavio seriju tvitova o Trifunovićevoj prošlosti. Između ostalog, pitao ga je: "Sergeje, hoćeš danas ili sutra da čuješ Rebekinu ispovest, šta si jeo i gutao dok te je golog četvoronoške vukla na povocu".

Rebeka Popović

1. Predstavlja se kao novinarka i studentkinja veb-novinarstva iz Novog Sada
2. Svojevremeno zarađivala kao go-go igračica
3. Ušla u "Zadrugu" i na početku rijalitija flertovala sa Mikijem Đuričićem
4. Potom ušla u vezu sa Markom Petruševićem Petrućijem, sa kojim je imala seksualne odnose pred kamerama
5. Najžešće sukobe imala sa Marijanom Zonjić, Jelenom Golubović i Tomislavom Panićem
6. Učesnici je često optužuju da preterano i nekulturno jede za stolom
7. U jednom od odgovora na pitanje publike priznala da je po rođenju dobila ime Spomenka, koje je kasnije promenila

Preporučujemo još:

Na priču o ovim seksualnim perverzijama Sergeja Trifunovića nadovezao se i lider LSV Nenad Čanak, koji je takođe ušao u tviter-obračun sa Sergejem Trifunovićem, nazivajući ga neprestano Fido. Isprva to nikom nije bilo jasno, mada je Čanak sve vreme tvrdio da glumac tačno zna o čemu se radi.

Posle Mitrovićevih objava, međutim, postalo je očigledno da Čanak aludira na psa, jer je Rebeka Trifunovića vukla goloog na povocu.

Milomir Marić u jutarnjem programu

Youtube screenshot

Milomir Marić u jutarnjem programu, Foto: Youtube screenshot

Urednik TV Hepi Milomir Marić, kod kog je u emisiji Čanak prozivao Trifunovića, izneo je za Srpski telegraf šta misli o celom ovom slučaju:

- Čanak je kod mene rekao da se Sergej u svojim seksualnim fantazijama kao kuče predstavlja imenom Fido i da voli da šeta četvoronoške go kao pas. Sad ja ne znam da li je to deo neke predstave ili filma, možda je Čanak tu nešto pomešao. Lično, pozdravljam sve što širi slobodu izražavanja i uživanja. Seksualnu revoluciju treba podržati, pošto samo oni onemoćali i neosvešćeni mogu da budu protiv takvih stvari. Ja ću to uvek da podržim, bez ikakvih limita - poručuje u svom stilu Marić.

Ispao glup, optužio Boba Dilana za pesmu o incestu

Glumac i predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović obrukao se u tviter-prepisci i ispao glup iznoseći tvrdnju da je pesma Boba Dilana "Oh, sister" (O, sestro) najincestuoznija pesma na svetu. On je, naime, pratiocima "objasnio" da je u njoj opevana ljubavna veza brata i sestre.

Trifunović se toliko udubio u tematiku ove pesme da je podrobno opisivao svojim sledbenicima kako u njoj nobelovac Dilan nabraja sve moguće razloge zbog kojih nijedna sestra ne bi odbila seks sa svojim bratom ili bi, u krajnjem slučaju, bar dobro razmotrila da se u njega upusti!

Mada se i sam često predstavlja vrsnim poznavaocem muzike, u ovom slučaju je ispao velika neznalica, s obzirom na to da je Dilan pesmu zapravo posvetio poznatoj kantautorki Džoan Baez, koja mu je na ovu pesmu uzvratila pesmom "Oh, brother" (O, brate). To dobro zna svako ko bar malo prati muziku, a na to su Sergeja odmah upozorili i pojedini pratioci na Tviteru.

- Što ložiš ljude. Čovek napisao pesmu za Baez, ona kasnije odgovorila sa "Oh, brother" - napisao je Milo Van.

Jovan Marić

Screenshoot

Jovan Marić , Foto: Screenshoot

 

NEKI TO VOLE

Seksolog Jovan Marić ne vidi problem niti devijantnost u ovakvom ponašanju jer se, kako tvrdi, naslušao svega i svačega tokom dugogodišnje prakse.

Kako se predstavila u rijalitiju

Ko si ti, bilo je kratko i jasno pitanje koje je publika još na početku rijalitija "Zadruga" postavila Rebeki.

- Ja sam Rebeka Popović, završila sam srednju školu u Novom Sadu. Živim u Novom Sadu. Držala sam salon lepote u Novom Sadu, nakon toga sam prešla na televiziju. Posle toga sam upisala veb-novinarstvo, koje još nisam završila. Imam mlađu sestru - odgovorila je tada Rebeka.

 

Rebeka Popović

O.K./Alo!

Rebeka Popović, Foto: O.K./Alo!

Ona je zatim istakla kako smatra da nema mrlje iz prošlosti, a onda su ukućani zahtevali da im Popovićeva ispriča još detalja iz svog života, posle čega su svi saznali i da je Rebeka radila emisiju u kojoj se emitovala narodna muzika.

- Ja sam tip osobe koja ne voli da priča o sebi! Meni nije prijatno sada da pričam o ovome! Mislim da sam tek mesec dana ovde i da imam šta da kažem u narednom periodu o sebi - zaključila je predstavljanje Rebeka.

 

Komentari (1)

salsa

12.03.2019 14:25

izgleda bolje nego feministkinja