Izbori glasanje glasačka kutija
Miloš Cvetković
Glasanje, glasačka kutija, glasački listić, izbori

Oliver Bunić

Ilustracija, Foto: Oliver Bunić

Odbornici SNS su nezadovoljni načinom na koji najstariji odbornik Sreten Radovanović vodi prvo zasedanje pa su u više navrata pokušali da prekinu sednicu koja je počela u 10 časova.

Sednica skupštine je trenutno u prekidu, a obezbeđenje je ušlo u salu i izvelo neke odbornike.

Buduća vladajuća koalicija u Šapcu dogovorena je između grupe stranaka okupljenih oko bivšeg gradonačelnika Nebojše Zelenovića, koju čine Grupa građana "Šabac je naš", "Zajedno za Šabac", Demokratska stranka, Srpski pokret obnove i Grupa građana "Selo-grad", kao i grupacije koju čine Zapadna Srbija, Levica Srbije, Nova stranka, Nova Srbija i bivši odbornici Socijaldemokratske stranke Srbije okupljeni u grupu pod imenom "Pobeda za Šabac".

Oni zajedno imaju 38 odbornika u Skupštini koja ima 69 odbornika.

U lokalnu skupštinu su ušli i Srpska napredna stranka i PUPS sa 28 i Socijalistička partija Srbije i Jedinstvena Srbija sa četiri odbornika.

Komentari (2)

mara

05.05.2016 16:07

Nismo se odmorili od izbornih decijih bolesti a eto sada postizborni, Kada ce neki politicari sazreti i odrasti. Trebali bi polagati ispit iz bontona. Nije za svakoga da bude poslanik, Ovo je ruzno i tuzno,

Aca

06.05.2016 11:37

Dno dna.Da li je još neki gradonačelnik ovako osramio prvo sebe a onda sve gradjane Šapca?Čoveka što pre treba iz politike isključiti,a za uzvrat dati mu da bude Petroviću obezbedjenje.