GRAĐANI ZAPREPAŠĆENI PRIZOROM Obradović se šeta Čačkom i lepi sličice kao da ima deset godina!

Neverovatno!

Boško Obradović
Boško Obradović, Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Bahatost Boška Obradovića se opet nastavlja kao i njegova kako kaže "epohalna akcija" koja za cilj ima samo stvaranje nereda, a ovaj out uništavanje imovine, odnosno tabli sa nalepnicama.

Predsednik Vučić izveo neočekivan diplomatski manevar u Pragu! Nakon rukovanja sa Zemanom, usledilo ono što Srbi zdušno iščekuju!

AUTOR: Tanjug/D.S. DATUM I VREME: 03.10.2019. 16:27 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je pozvao članice Višegradske grupe da poziciju Srbije sagledavaju iz drugačijeg ugla Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug Predsednik Aleksandar Vučić preneo je članovima Višegradske grupe da je kompromisno rešenje za KiM jedini mogući put za budućnost celog Zapadnog Balkana.

Pored političkog bojkota kojim se neprestano hvale, Boško Obradović i njegove pristalice najavili su slične akcije širom Srbije.

Lider Đilasovog Saveza za Srbiju Boško Obradović potpuno je podetinjio pa lepi sličice po tablama državnih ustanova u Čačku

Umesto da Srbiji ponudi bilo kakvu političku ideju, da uradi nešto korisno, Boško Obradović se od ranog jutra osetio kao pubertetlija, pomislio da mu je opet 10 godina, kada se u pubertetu i mogu tolerisati neki nestašluci i ode, izvede “epohalnu malu akciju”, uništi table nalepnicama.

Boško Obradović
Boško Obradović, Foto: Twitter printscreen

 

 

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Djekson
  06/10/2019 - 20:41
  Na celo zalepi pobratime na celo Ovako ništa ne vredi
 • Korisnik: Mikica
  06/10/2019 - 17:12
  Bole,do pobede.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi