"TI, DEČKO, IMAŠ PROBLEM SA ŽENAMA!" Obradović opet napao ženu! Isprašila ga šefica REM (VIDEO)

Lider Dveri Boško Obradović i njegova mala četa ženomrzaca ponovo su pokušali da napadnu žene, ali nisu nikoga uplašili, jer su ovoga puta dobili jasan i glasan odgovor da treba da posete psihijatriju jer očigledno imaju probleme sa pripadnicama lepšeg pola

protesti
protesti, Foto: Printscreen

Obradović je sa svojom grupom od desetak "opasnih momaka", koji znaju samo da pozivaju na nasilje nad ženama i maštaju o zatvaranju medija koji im nisu po volji, na svojoj "turneji" stigao ispred REM-a.

U toku svog agresivnog izlaganja, Obradovića je prekinula šefica REM Olja Zekić, poručivši mu dobronamerno da poseti odgovarajuću ustanovu.

- Predlažem vam da odete kod psihijatra. Ti, dečko, imaš problem sa ženama! - rekla je Zekić i zapušila usta Obradoviću i njegovoj kamarili koja se osilila, pa ponovo hoće da tuku žene i zabranjuju medije koji im nisu po volji.

Obradović je prethodno sa desetak svojih pristalica održao govor ispred TV Pinka, odbijajući da odgovori na pitanje novinara kako ga nije sramota da ponovo dođe do te televizije, ispred koje je tukao njene novinarke.

 

 • Korisnik: Bilja
  20/01/2019 - 11:39
  Teska dijagnoza F!
 • Korisnik: Sandra
  20/01/2019 - 11:32
  Ovaj Bosko je tezak bolesnik...
 • Korisnik: Tresimesi1
  20/01/2019 - 11:13
  Kultura,nevaspitanje i prostakluk odlikuju veći deo vođa opozicije.Pogotovo kada se uzme u obzir da im je moto agresija i mržnja prema nežnijem polu.Stiče se utisak da je sve to samo proizvod bolesnog uma punog mržnje,kojem je potrebna pomoć stručnih specijalizovanih institucija.
 • Korisnik: Ivan
  20/01/2019 - 11:13
  Nista dobro ne moze da se ocekuje od Obradovica.
 • Korisnik: Đorđe
  20/01/2019 - 11:11
  Opet kreće poznato predstavljanje opozicije tako što muči i poziva na linč žena
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi