ŠTA SMO TO DOČEKALI?! Obradović, Đilas i Jeremić vode organizovanu kampanju protiv obeležavanja 20 godina NATO agresije!

Njihovi sramni novinski natpisi zaslužuju najstrožu osudu.

Bombardovanje, NATO, RTS
Bombardovanje, NATO, RTS, Foto: Alo!/EPA

Boško Obradović, Dragan Đilas i Vuk Jeremić vode organizovanu kampanju protiv obeležavanja 20 godina zločinačke agresije i po ko zna koji put brukaju svoju istoriju, poreklo, sopstveni narod i domovinu.

 

Đilasovoj, Boškovoj i Jeremićevoj skupini ništa nije sveto, i zarad pokušaja da se ikome dopadnu na svojim promašenim skupovima, u stanju su da izgovore najgore izmišljotine i pljunu na obeležavanje najveće tragedije koja je u novijoj istoriji zadesila srpski narod.

Tako je sinoć, na slabo posećenom mitingu Saveza za Srbiju u Nišu, Jeremićeva funkcionerka Sanda Rašković Ivić uvredila sve žrtve NATO bombardovanja.

Pominjući obeležavanje godišnjice početka zloglasnih udara na našu zemlju, kada ce državni vrh Srbije boraviti u Nišu, Sanda Rašković Ivić je, ismevajući žrtve srpskog naroda i građana Srbije, izgovorila podrugljivo "Čujem da vam u nedelju ovde dolazi putujući cirkus!"

Jasno je da Đilasu, Jeremiću i Obradoviću ništa nije sveto, ali da toliko bezočno lažu i obezvređuju obeležavanje jedne od naših najvećih nepravdi i tragedija, ipak je do sada bilo nezamislivo. Nažaslost, ubedili su nas u suprotno.

Danas
Danas, Foto: Printscreen

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi