VUČIĆ OTIŠAO KOD PORODICE MATIJEVIĆ Njihovom sinu Milošu saopštio VAŽNU PORUKU - U porodičnoj pekari nastao muk!

Vučić je obišao poplavljenu pekaru Maksimil, porodice Matijević.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen/Instagram/buducnosts

Predsednik Aleksandar Vučić obišao je Lučane, jednu od opština koje su najviše pogodile nedavne poplave. On je posetio naselje Đerać koje je najviše stradalo u bujici, kao i poplavljenu pekaru Maksimil.

DAČIĆ IZNEO DRAMATIČNO SAOPŠTENJE Albanci kreću u rat, postavljaju bombe na Kosovu!

- Pronaći ćemo novac da pomognemo ljudima, nemojte da brinete. Bio sam 9 puta u Lučanima, posle posete Makrona planiram da dođem i 10. put. Nećete biti zaboravljeni, biće sve bolje mesto za život. Bedem je zaštitio industrijsku zonu u Lučanima, samo 180 metara je bilo problematično, rekao je Vučić.

 

Predsednik je istakao i da je zahvaljujući onome što je urađeno šteta od poplava bila manja.

- Mi ćemo ovo brzo sve da saniramo, naćićemo novac da pomognemo oko štete. Planiram da dođem ponovo u Lučane da proverim šta je urađeno i da li je završeno - rekao predsednik Vučić u obilasku poplavljenog nasela Đerađ i pekare Maksimil, porodice Matijević.

 

Za njihovog sina Miloša, koji vredno radi treću smenu i ide redovno u školu, imao je jasnu poruku - škola mora da se završi.

Predsednik je rekao da će država pomoći poplavljenu pekaru "Maksimil" u tom naselju, koja dnevno napravi 1.200 hlebova, kao i da će za mesec dana doći da se uveri da li je sve završeno i da li pekara radi.

Vučić je u razgovoru sa vlasnicima pekare rekao da ne brinu i od njih dobio informaciju da šteta u pekari iznosi oko tri miliona dinara.

"Nemoj da plačeš, to za državu nije veliki novac, a ova pekara je važna za vaše mesto", kazao je Vučić i dodao da bi to trebalo za deset dana da se reši.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi