Sednica UN
Printscreen
Sednica UN

Printscreen

Sednica UN, Foto: Printscreen

Revoltiran njenom izjavom da je u slučaju Srbije i Kosova reč o dekolonijalizaciji, Dačić je prišao Vlori Čitaku, po završetku sednice i jasno i glasno poručio, na srpskom koji ona odlično govori i razume, da je to najveća glupost na svetu.

 

- Dekolonizacija, to je najveća glupost... Ajde bre... Glupi ste koliko ste teški - orila se sala u kojoj se odžavaju sednice SB UN od Dačićevih reči.

Sve ovo snimao je šef diplomatije tzv Kosova Bedžet Pacoli, koji je snimak postavio na svoj Tviter, a koliko je bio besan zbog lekcije koju je Dačić očitao Čitaku najbolje govore njegove uvrede na račun Ivice Dačića.

 

"Kakav idiot", ponavljao je Pacoli.

Dačić je o dekolonizaciji koju je pominjala Čitaku govorio i za RTS.

TRESE SE ZGRADA NA IST RIVERU Dačić poslao svetu upozorenje, a onda zavapio: Albanci nam spremaju RAT, sprečite KRVOPROLIĆE!

- Koliko neko treba da nema stida da u SB pred velikim kolonijalnim silama koje su imale svoje kolonije širom sveta, i pred afričkim, južnoameričkim i azijskim zemljama koje su se oslobađale od kolonijalizma koristite jedan takav izraz, a da Vas nije sramota, to je čist bezobrazluk - rekao je Dačić.

ŠEF UNMIKA NA SEDNICI SAVETA BEZBEDNOSTI O KOSOVU OPLEO PO PRIŠTINI ROSU je pretukla dva naša radnika, zaplenili su imovinu UN, a čak ignorisali su dva naša upozorenja

 

 

Komentari (4)

zagor

11.06.2019 12:25

Bravo majstore

Maja

11.06.2019 19:51

Jaoooo....koliko se smejem...ha ha ha...festa!

huj

11.06.2019 20:16

pa nek mu svira netreba joj braniti.

Arsenije

11.06.2019 20:29

Bravo Ivice, legendo... Pa oni drugačije i ne mogu da shvate!!!