Srđan Nogo
Tanjug/Dimitrije Goll
Srđan Nogo

Tanjug/Dimitrije Goll

Srđan Nogo, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Naime, Srđan Nogo je objavio svoju kandidaturu za predsednika Dveri na svom Fejsbuk nalogu, a zatim je izbačen iz pokreta na zahtev lidera Saveza za Srbiju, Dragana Đilasa.

Kako saznajemo, Đilas je zapretio Bošku Obradoviću kako će prestati da finansira političke aktivnosti i angažovanja, ako Srđan Nogo i dalje bude bio u stranci.

Aktuelnom lideru Bošku Obradoviću, poznatom apsolutisti koji se prethodno "otarasio" Miladina Ševarlića, takođe ga isključivši iz Dveri, bio je nametnut uslov.

Po sredi je značajna stvar - finansiranje Dveri, što ga je i dosad stavljalo u podređen položaj u odnosu na Dragana Đilasa. Ovaj put je ponizni sluga Boško morao da se reši svog saborca Noga, jer je Đilasu bila povređena sujeta.

 

Pročitajte još:

 

Srđan Nogo je naglasio kako se njegovo bavljenje politikom zasniva na istinskoj borbi za sistem koji će štititi Srbiju i koji će omogućiti da zakoni budu jednaki za sve.

 

Status

Printscreen

Status, Foto: Printscreen

Zatim naglašava kako smisao bavljenja politikom nije stranačka poslušnost i klimanje glavom, već jasno izražavanje stavova.