Nebojša Stefanović
Alo!/Dejan Briza
Nebojša Stefanović

Alo!/Dejan Briza

Nebojša Stefanović, Foto: Alo!/Dejan Briza

* Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je pre nekoliko dana da će biti mnogo kadrovskih promena u stranci

* Vučić je najavio i da, ako SNS pobedi na izborima, među ministrima neće biti više toliko ministara iz te stanke

* Promene su već krenule

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović biće predsednik vladine radne grupe za praćenje primene preporuka OEBS-a za unapređenje izbornog procesa, saznaju "Večernje novosti".

Kako list piše, njegov zamenik će biti direktor Sekretarijata za zakonodavstvo i nekadašnji predsednik RIK-a Dejan Ðurđević.

Stiže novo povećanje penzija! Izvršena kategorizacija, veća primanja za 1,7 miliona naših sugrađana, a to nije sve!

AUTOR: Alo! DATUM I VREME: 03.09.2019. 07:00 Svi će biti zadovoljni. Penzioneri, Foto: Alo!/Rajko Ristić * Novo povećanje penzija najkasnije do 1. januara * Pored penzija biće isplaćena i jednokratna novčana pomoć * Poslednje povećanje penzija bilo je u novembru 2018. godine Novo povećanje penzija treba očekivati najkasnije 1.

- Prema dokumentu koji je Vlada Srbije usvojila na poslednjoj sednici, radna grupa će sarađivati sa svim nadležnim organima i međunarodnim institucijama koji učestvuju u unapređenju izbornog rocesa - navode "Novosti".

Pročitajte još:

 

Premijerka Ana Brnabić izjavila je u ponedeljak, najavljujući formiranje radne grupe, da je vlada odmah posle izbora 2016. sa OEBS-om potpisala trogodišnji program koji se tiče poboljšanja izbornih uslova i atmosfere u kojima se oni sprovode.

Ona je podsetila i na izjavu predsednika Aleksandra Vučića da je došlo do velikih promena na osnovu preporuka organizacija CRTA i CeSID, kao i da je u Skupštini obustavljeno donošenje zakona po hitnom postupku i da rasprave više nisu objedinjene.

Nebojša Stefanović

Alo!/ Rajko Ristić

Nebojša Stefanović, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

 

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!