VLADIMIR ĐUKANOVIĆ OTKRIVA Ne želim ni stranačku ni državnu funkciju!

Vladimir Đukanović, narodni poslanik i član Predsedništva SNS-a, otkriva za „Alo!” da nema nikakvu političku ambiciju i da ne želi da bude na državnoj ili stranačkoj funkciji.

Vladimir Đukanović Đuka
Vladimir Đukanović Đuka, Foto: Alo!/ Dejan Briza

- Samo želim da pomognem svojoj stranci. Ne želim da se kandidujem na unutarstranačkim izborima u Srpskoj naprednoj stranci - kazao je on i dodao da ga nije iznenadio oštar govor lidera SNS-a Aleksandra Vučića na Glavnom odboru te partije.

- Bilo je pitanje momenta kada će Vučić sve to da kaže, verovatno se i njemu smučilo. Voleo bih da sada sve što je rekao sprovede u delo i da omogući mladom svetu da se pokaže, a da nas starije prvoborce skloni. Vučić treba da sa novom i mlađom energijom krene sa daljom afirmacijom stranke - ističe Đukanović i dodaje da su se mnogi posle Vučićevog govora posramili.

Član predsedništva SNS-a dodaje i da se u potpunosti slaže sa potpredsednikom stranke Milenkom Jovanovim koji je u intervjuu za „Alo!” kazao da „SNS može da sruši samo SNS, upravo tim unutarstranačkim zađevicama i spletkama”.

GORI U STUDIJU TELEVIZIJE PINK! Da neko mojoj Milici skida kosu - ja vam kažem MENI ŽIVOT POSLE TOGA VIŠE NIŠTA NE ZNAČI!

- Sve što je Milenko Jovanov rekao za „Alo!” je apsolutno tačno i ja tu ne bih imao šta da dodam - poručio je Đukanović.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi