Aleksandar Vučić
Tanjug/Zoran Žestić
Aleksandar Vučić

Tanjug/Zoran Žestić

Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Ujedno je i najlekovitija. Svako ko od istine beži, dozvoljava da laž pobeđuje. Svako ko se sa istinom suoči, koliko god da je ona bolna, dobija od Gospoda šansu. Ovu šansu nemojte propustiti. Nemojte zbog Srbije, jer narod je dajući vama toliko snažno poverenje vama dao i nož i pogaču da ga pravedno vodite.

Svako suočavanje sa istinom, a sa tom istinom smo dužni da suočimo i građane Srbije, uvek prate oluje i orkani. Našu stranku čeka tako nešto ukoliko se odlučimo da istina dođe do očiju i ušiju naroda. Istina je da nama sadašnja opozicija i nije toliki protivnik, jer ovakva kakva je - sluđena i najvećim delom interesno nastrojena i na pare alava, ne može da stekne poverenje ni kod svojih najmilijih, a ni kod širih narodnih masa. Nama smo glavni protivnici mi sami. Nema veće opozicije po vas i po Srpsku naprednu stranku do sama Srpska napredna stranka, odnosno onaj njen deo koji je umislio da preko vaše grbače stvara sebi imperije gde bi vas ostavio bez ikakve vlasti, a sebi obezbedio suštinsku vlast praveći paralelnu državnu strukturu.

Poštovani predsedniče, vi ste se 2012. godine odlučili da oživite kliničkog mrtvaca koji se zvao Srbija. Doveli ste je danas do toga da sa njom svako razgovara, da nam se svi dive zbog vakcinacije i borbe sa pandemijom, gradite puteve, dovodite investicije, jačate vojsku, uvaženi smo i poštovani. Dok ste vi Srbiju podizali, neki vama i svima nama bliski podizali su svoje imperije, vile, račune, privatne biznise i svoje sopstvene paralelne sisteme. Po izboru njihovih saradnika koji su sada u pritvoru, odnosno po njihovoj krvoločnosti, valjda vam je jasno na šta su bili spremni. Da im se pružila prilika, a bogu hvala da nije, palili bismo vam sveću. E vidite predsedniče, red je da se imenom i prezimenom prozovu ti ljudi. Da se javno žigošu i pohapse.

Vreme je da se suočimo sa istinom i da suočimo narod sa istinom. Ona je, opet ponavljam, najbolji lek i najubojitije oružje. Čekam da to uradite, odnosno da svi mi koji smo uz vas zajedno sa vama to uradimo. Ukoliko se to ne učini, uz sve moguće poštovanje prema vama i razumevanje šta je politika i kakvi su kompromisi u njoj ponekad potrebni, sebe više ne vidim u daljem aktivnom bavljenju politikom.

Svako dobro od Gospoda!

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (4)

Demagog

14.02.2021 07:41

Pa čekaj Djuka zar nisi ti navijače organizovao da idu po krovovima da pale baklje.

USAF

14.02.2021 07:49

Cekajte,jel' ovaj djuka-bizon,bese palio baklje sa tim krimosima???

zdjurdjevic

14.02.2021 08:52

I ako je možda naručeno, pismo opisuje realnu situaciju, ali se Vučić pokazao kao pošten čovek, jer ne smenjuje svoje saradnike zato što oni objektivno ništa nisu krivi jer sve odluke donosi on sama a oni su to samo sprovodili.

vlada opt

14.02.2021 09:08

bravo! preletaci su najgori a sto je zanimljivo,uzeli su glavne pozicije i vedre i oblace konkretno u Velikoj Plani