Vladimir Đukanović
Dejan Briza/Alo
Vladimir Đukanović

Dejan Briza/Alo

Vladimir Đukanović, Foto: Dejan Briza/Alo

Vladimir Đukanović, poslanik i član Predsedništva SNS-a, je na društvenim mrežama objavio fotografije koje pokazuju koliko kilograma je izgubio.

Boško Obradović

Alo!/ Rajko Ristić

- Jun 2017. i jun 2019. Borba će večno trajati, ali upornost se uvek isplati. Sve se može kada se hoće! - napisao je on u opisu objave.

Podsetimo, borba poslanika sa kilogramima počela je pre dve godine, a on je u ispovesti za "Alo!" tada otkrio da motiv za radikalnu promenu izgleda leži u tome što se suočio sa bolešću.

Vladimir Đukanović

Alo!/Marko Đoković

 

 

- Nisam to uradio zbog estetskog izgleda, mada prija kada vam kažu da izgledate lepše i mlađe - rekao je tada on i priznao da ne voli da priča o privatnim mukama.

- Meni je endokrinolog ustanovio dijabetis tipa 2 (težak oblik insulinske rezistencije) i bogu hvala da me je supruga naterala da odem da se ispitam, jer sam se mesečno gojio od 500 grama do dva kilograma. Bio sam potpuno očajan, jer sam bio fizički aktivan, a nisam preterano ni jeo. Međutim, jeo sam neredovno, što je osnovni uzrok uništenja metabolizma i dobijanja ove bolesti. Da nisam otišao na pregled, verovatno bih za koju godinu prešao u dijabetičare na insulinu, jer bi mi pankreas zbog nenormalnog lučenja insulina prestao sa funkcijom - kazao nam je tada Đukanović i dodao da je prelomio u trenutku kada mu je predočeno u kakvom je stanju njegov organizam.

Vladimir Đukanović

Alo!/Dejan Briza

 

- Supruga je najzaslužnija što sam otišao na pregled. Uvek sam to izbegavao, jer sam mislio da sam mnogo pametan, a sada vidim koliko sam bio glup. Bežeći od odlaska kod lekara, bežao sam od istine i to je moglo skupo da me košta - priznao je on.