Protest
Tanjug
Protest

Tanjug

Protest, Foto: Tanjug

Pristalice opozicije nasrnule su večeras na zgradu Predsedništva Srbije.

PROČITAJ JOŠ:

Kako se vidi na snimku, gađali su zgradu rolnama toalet papira.

Vođe protesta "1 od 5 miliona" sve vreme su ostrašćeno potpirivale svoje pristalice, pozivajući ih preko megafona na nasilje.

- Gađajte jako. Obrišimo SNS - čuje se glas jednog od organizatora koji ih poziva na nasilje.

Sin Ratka Mladića saopštio tužne vesti!

AUTOR: Alo.rs/ Agencije/ M. I. DATUM I VREME: 31.08.2019. 09:55 Darko Mladić se oglasio. Darko Mladić, Foto: Alo!/Marko Metlaš * Zdravstveno stanje bivšeg načelnika Generalštaba Vojske Republike Srpske (VRS) generala Ratka Mladića je nepromenjeno * Mladiću je i dalje je loše, a odbrana će na statusnoj konferenciji zakazanoj za 3.

Ispred zgrade predsedništva, po zahtevu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, sklonjena je zaštitna ograda, a ispred samog ulaza je samo šest pripadnice specijalne jedinice "Kobri".

BONUS VIDEO:

 

Komentari (4)

Saša

31.08.2019 21:52

E to ti je kada lopovi, narkomani povedu svoju šaku bolida,,, šta da rade, da gađaju sa rečima " na mrski neprijatelju na".. jadni neradnici došao im kraj, narod ih odstranio.. Kažu predsednikova propaganda,, a u njihovo vreme šetamo gradovima,, puste fabrike,ruglo, jel to zbog propagande ili je..

sinisa

31.08.2019 22:16

Pa zar ovakva opozicija misli da ce stvarno da dođe na vlast,pa bili su sta su uradili hoce da zavrse posao koji su zapoceli po nalogu zapada.Ljudi pa ovo i mrtvi vide, providni ste kao najlon a Srbi nece takve ludake i izdajnike....!!!!!!!

Ivan

31.08.2019 23:01

Pa znao sam da ce poceti civilni rat u srbiju eto pocelo je

igor

01.09.2019 04:04

Smarate protestanti...radite nešto pametno u životu, previše vi vremena imate za bacanje...