ĐILAS BEZOČNO OBMANJUJE NAROD Napada predsednika Srbije da ne gradi bolnice, a evo samo nekih koje je izgradio Aleksandar Vučić (VIDEO)

Dragan Đilas je u emisiji "Utisak nedelje" kod Olje Bećković neprestano napadao predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a onda izneo niz neosnovanih optužbi na njegov račun

Dragan Đilas
Dragan Đilas, Foto: Printscreen

On je kritikovao ideju o izgradnji Nacionalnog fudbalskog stadiona i poredio je sa izgradnjom bolnica kojih navodno nema dovoljno, a nikada ih nije bilo više u Srbiji.

"Hoćete sedište na stadionu ili krevet u bolnici?", rekao je Đilas. 

Izgleda da ga pamćenje loše služi i da je zaboravio koliko se samo bolnica i kovid ustanova izgradilo tokom pandemije korona virusa, a čije je radove lično Aleksandar Vučić ispratio.

Dragan Đilas napada Vučića da ne gradi bolnice, a evo samo nekih od bolnica koje su izgrađene zahvaljujući predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću:

Da podsetimo, predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, je sinoć u Kruševcu obilazio radove na izgradnji nove kovid bolnice.

Ubrzana izgradnja ovog zdravstvenog centra započeta je kako bi se osigurali bolnički kapaciteti, za kojim sve više pacijenta ima potrebu usled zaražavanja virusom COVID-19, što govori u prilog tome da su optužbe Dragana Đilasa neosnovane i neargumentovane.

Povezane vesti

 • Korisnik: Dragan
  30/11/2020 - 17:21
  Sta je Djilas za vreme vladavi e u Begradu istavio iza sebe. Nezavrseni most,dug prema firmi Crna Trava i velike dugove a sebi napunio dzepove ustvari dzakove para
 • Korisnik: zagondzija
  30/11/2020 - 13:51
  Samo bih zeleo znati sta ovaj DJilas hoce, kako ne moze jednkm da shvati da je on politicki mrtav za gradjane Srbije koliko jos izbora treba da bi to shvatio, da je on odavno proslost na politickoj sceni nase Srbije 🇷🇸🇷🇸🇷🇸
 • Korisnik: Desimir
  30/11/2020 - 13:50
  Aleksandar Vučić je mnogo uradio za Srbiju više nego bilo koji političar.Đilas kao i uvek priča gluposti.
 • Korisnik: Maja
  30/11/2020 - 13:49
  Kakva laz ovaj Djilas. A i ova Olja. Trecerazredna propala glumica koja glumi neku velicinu i krije se iza nizerazredne emisije na tabloidnoj televiziji. Fuj.
 • Korisnik: Ljubica
  30/11/2020 - 13:44
  Da li Đilas ima nešto čine bi mogao da se pohvali da je uradio za svoju državu, naravno da ne. Aleksandar Vučić gradi i gura ovu zemlju napred više nego iko. Treba da im bude primer jednog smelog,obrazovanog i politički nacitanog čoveka.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi